• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi meyve ve yumurta yediremiyorum...fikirlerinizi bekliyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

masummelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2007
29
0
86
Nevşehir
hihoyyythihoyyythihoyyytArkadaşlar bebeğim 9 aylık beslenmesi,boy ve kilosu çok iyi ama yumurta ve meyve yediremiyorum..meyveleri yoğurtla beraber arada alıyor,yumurtayı kahvaltı karışımına katabilirmiyim..yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim

yumurtayı çorbalarına da katabilirsin veya ben muzlu süt yapıyorum yatmadan,onun içine katıyorum,kahvaltıya da katarsın tabi,illa ayrı yemesi gerekmiyor ,yeter ki yesinler

hihoyyythihoyyythihoyyytArkadaşlar bebeğim 9 aylık beslenmesi,boy ve kilosu çok iyi ama yumurta ve meyve yediremiyorum..meyveleri yoğurtla beraber arada alıyor,yumurtayı kahvaltı karışımına katabilirmiyim..yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim

Sabah mamasına katabilirsiniz. Omlet deneyin, kendi kendine yemeye çalışırken hoşuna gidebilir. Sadece iyi pişirmeye özen gösterin. Siz yanındayken meyveleri de bir tabağa dilimleyin kendi yesin. Çocuklar kendi kendine yiyince birşey başardıklarını zannedip yemeye başlayabiliyorlar.cokacimcoook.

ban kahvaltıda hepsini karıştırarak veriyorum başka türlü yemiyor.yumurta - labne peyniri - cicibebe - pekmez - bir çay kaşığı zeytinyağı - 90 cc mamaya karıştırıyorum biberonla veriyorum bayıla bayıla içiyo .başkada birşey yemiyor zaten gün içinde çok az .beslenmesi çok zor çorba yemiyor yoğurt yemiyor ...vb...

Back