• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Meyve suyu için Katı meyve sıkacağı tavsiyesi.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Asude05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
75
1
86
Amasya
4. ayımızı bitirdik dr umuzda kilosu az olduğu ve mama verdiğimiz için meyve suyuna başlayabilirsiniz dedi.

Uygun fiyatlı orta kalite işimizi görecek meyve sıkacağı önerisi lazım arkadaşlar.

Araştırdığımda bazı ürünler için Posası sulu-Temizlemesi zor-Kokusu meyve suyuna çıkmış gibi yorumlar yazmışlar, sizlerdende tavsiye bekliyorum.

philips alu meyve sıkacağının fiyatları çok indi eskisi gibi uçuk değil ve bence şuana kadar piyasada ki en iyi katı meyve sıkacağı içinde de harika tariflerin bulunduğu müthiş bir kitap var tavsiye ediyorum bütçen uygunsa...a.s.

ben o kadar çok meyve sıkacağı alıp sonradan pişman oldum ki! meyveleri minik minik parçalayıp sıkması, zor temizlenmesi, fazla çalıştığında kokular çıkarması hep canımı sıktı. ama philips besleme borusu XL olandan alınca rahat ettim. posası sulu kalmıyor, temizlemesi çok çoook kolay, meyveleri parçalama derdi de yok. fiyatı biraz fazla olsa da tavsiye ederim.

bende philips kullanıyorum.ama bebişin için meyve sıkacağı çok erken cam rende kullan.dr kesinlikle meyve sıkacağı yok dedi.meyvenin bütün vitamini mekserdeki metaller öldürüyormuş.1 yaşından sonra meyve sıkacağına başla.şimdiden hazır olsun diyorsan da philips al.temizlemesine üşendiğim için çok sık kullanmıyorum.oğlum 7 aylık onun için sık sık kullanırım herhalde.hazır meyve suyu vermekten iyidir.

4 ay çok erken değilmi bunun için.
ayrıca meyve sıkacağıi blendar kullanımaz bebekler için.
Metal bıçakda kullanılmaz.
Cam rende kullanın ve temiz bir tülbentle suyunu sıkın derim.

ilk etapda zaten fazla içmeyecek meyve suyunu o yüzden cam rendede rendeleyip sonra temiz bir tülbentlen suyunu süzersen daha sağlıklı olur
büyüdükçe daha fazla meyve suyu içeceği için meyve sıkacağı kaçınılmaz oluyor tabii
ben moulinex (XXL JU650) aldım kışın
çok memnunum gerçekten temziliği felanda kolay
meyve koyma hazinesi çok büyük meyveleri bütün olarak atıyorum
daha önce kullandığım katı meyve sıkacağı çok kötü kokular yapiyordu ve temizliği felanda zordu moulinex biraz pahalıydı ama değeriyor bence

SıNBO yu kesinlikle ÖNERMıYORUM.... philips almak istemiştim ama ilk cıktıgında fiyatı aşırı yüksekti.. keske alsaymısım. sinbo aldım ve çok pişmanım. temizlemesi zor. meyveleri bütün olarak sıkabilirsiniz diyo ama elmayı atınca kabuğuna bıçağı işlemediği için takılıyo. meyvelerin kabuklarını soyup içini temizleyerek alete atman lazım. ayrıca meyve suyu makinenin heryerinden akıyo.. hiç tavsiye etmiyorum.. philips veya moulinex en iyileri bence..

4 ay çok erken değilmi bunun için.
ayrıca meyve sıkacağıi blendar kullanımaz bebekler için.
Metal bıçakda kullanılmaz.
Cam rende kullanın ve temiz bir tülbentle suyunu sıkın derim.

Canım bence de cam rende kullanmalısın. Metal etkisi meyvelerin vitaminini öldürür. Zaten ilk birkaç hafta meyve suyu vereceksin. Sonrasında pütürlü gıdalara alışması için meyve püresi vereceksin ve bunun için de cam rende kullanmalısın. Yani bence şimdilik katı meyve sıkacağına ihtiyacın olmaz.

SİNBO yu kesinlikle ÖNERMİYORUM.... philips almak istemiştim ama ilk cıktıgında fiyatı aşırı yüksekti.. keske alsaymısım. sinbo aldım ve çok pişmanım. temizlemesi zor. meyveleri bütün olarak sıkabilirsiniz diyo ama elmayı atınca kabuğuna bıçağı işlemediği için takılıyo. meyvelerin kabuklarını soyup içini temizleyerek alete atman lazım. ayrıca meyve suyu makinenin heryerinden akıyo.. hiç tavsiye etmiyorum.. philips veya moulinex en iyileri bence..

Canım ben Sinbodan memnun kaldım. Elmayı soymuyorum ben, ikiye bölüp atıyorum gayet güzel sıkıyor. Senin makinada bir sorun olmasın.

Back