• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi meyve-sebze emziği

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende aldım nuby'nin ama oğlum sevmedi bir iki ısırdı attı arkasını ısırmaya çalıştı hep inşallah biraz daha büyüyünce kullanabilirim benimkide eline alıp ısırmayı seviyo

bende aldım oğluma,özellikle portakal koyduğumda çok hoşuna gidiyor.ama meyvenin suyu bitince ortalık ayaga kalkıyor,yenisini istiyor.tavsiye ederim ama kullanırken hep başında beklemek gerekiyor(ne olur,ne olmaz) benimki nuby değildi ama markasını unuttum.kolay tutulabilenlerdendi.

ben sıkça kullanıyorum. mycey markasının myfeeder ürünün adı. ek gıdalara geçince yani 6. ayda kullanmaya başladık. içine portakal, muz, kivi, mandalina ne varsa elimizin altında koyuyorum. hatta ben kahvaltısını yedirirken portakal veriyorum. ordan portakal suyunu kendi içmiş oluyor.
ben bu fileleri şiddetle tavsiye ediyorum. bebeklerin %90ı kendisi beslenmek istiyor zaten. ayrıca öyle tedirgin olmaya da gerek kalmıyor. mümkün değil çünkü büyük parça alması. çok çok rahat ettiğim bi ürün. kızım rahat rahat meyve yiyor bu ürün sayesinde. ben yedircem diye savaşmıyorum. hep kendi yemek istiyor çünkü.

ilgilenmeyen bebeklere tavsiye: file kısmını ağzına değdirip biraz meyveden sıkın. tadını alınca o file ağzından düşmeyecektir. ancak içindeki bitince hızlı davranmanız gerekiyor :)

daha önce duymamıştım başlığı görünce nette arastırdım resmini gördüm de.peki yerken çok üstünü kirletmezmi bu emzikle.heryere akmazmı meyve suyu

ben almıştım
hiç sevmiyorum
zaten kızım ben tutarsam yiyor kendisi tutmak istemiyor
ozaman bir anlamı kalmadı
eline verdiğim an yere fırlatıyor heryer batıyor
en iyisi normal meyve püresi

meyve suyuna başladıktan sonra verilebilir. ay olarak herkes farklı zamanlarda başlıyor.
evet yerken biraz üstü kirleniyor ancak o kadar zevkle içiyor ki varsın her yer kirlensin. kendi başına yemenin zevkini öğrensin de gerisi mühim değil.
ama portakalı jcok jcok nasıl götürüyor bizim kız valla :)

bende aldım nuby 10 ay yazıyo ama oglum 7 ayına gırcek ben verdım ıcıne muz koydumm delı gıbı yedıı:) çok sevdı ama ustu bası mahvoldu buyuk bı onlukle verılmesıı tecrubeyle sabıplenmıstırr:))))) meyvesı bıtıncee çok agladı elınden alamadım kıyamam oglusumm

Back