Meyve sarhoş eder mi?

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
7.271
60
Bir Devlet büyüğümüz "alkol yerine meyve yiyin" diye önermiş..meyve sarhoş eder mi?İnsanlar sarhoş olmak için alkol tüketirler eğer sarhoş etseydi her gün iki kilo meyve yerdik :KK1:

Meyvelerin içinde alkol olduğu doğrudur,meyve yiyerek kafayı bulan varmı?

kitlenir bu konu kaydirigubbakcemile2

not:
o cümleyi galiba hergün yarım kadeh şarap sağlığa faydalı diyen hekimlere söylemiş.
yani madem faydalı üzüm de yenebilir diye..

evet haklısın,insanlar biraz kafaları dağılsın diye içerler..dün okudum bende o haberi..meyveyi her gün yiyoruz alkolü de ayda bir ancak o kadar keyfime de müdahale etmesinler,kendileri içmiyorsa içmesin günahı bana kimseyi ilgilendirmez....di mi ama...

bu arada muhabbet kuşumuza portakal içirmiştik sarhoş olmuştu.
üzüm sevmeyen portakal da yiyebilir.
kışın portakal yazın üzüm aklinialirimsmile

Bir Devlet büyüğümüz "alkol yerine meyve yiyin" diye önermiş..meyve sarhoş eder mi?İnsanlar sarhoş olmak için alkol tüketirler eğer sarhoş etseydi her gün iki kilo meyve yerdik :KK1:

Meyvelerin içinde alkol olduğu doğrudur,meyve yiyerek kafayı bulan varmı?

o laftan bunu anladıysan bişey diyemiyorum :kahve:

kitlenir bu konu kaydirigubbakcemile2

not:
o cümleyi galiba hergün yarım kadeh şarap sağlığa faydalı diyen hekimlere söylemiş.
yani madem faydalı üzüm de yenebilir diye..

Gerçektenmi kitlenir?

Şimdi demişki büyüğümüz
"her meyvenin içinde alkol var ,niye alkol alıyorsunuz meyve yiyin,üzüm yiyin "demiş

süper geyiklerde nette dolaşmaya başlamış:

Beyefendi ehliyet, ruhsat lütfen. Alkol aldık mı? -Bi salkım beyaz üzüm be...

Kalkmasaydınız, karpuz kesecektik? - Yok almayayım araba kullanacam ben... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süper geyiklerde nette dolaşmaya başlamış:

Beyefendi ehliyet, ruhsat lütfen. Alkol aldık mı? -Bi salkım beyaz üzüm be...

Kalkmasaydınız, karpuz kesecektik? - Yok almayayım araba kullanacam ben... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bir kaç geyik daha

Bütün Manavlarını Dolaştım İstbulun..Doldur Be Zerzavatçı..Öyle Üzüm Yesem Ki, Bi An Seni Unutsam

Kadın üzüm gibidir...

Son tesellim üzüm oldu...

Ay ya romantik yemeğin ortasında üzüm mü yiycez :eek: Hadi üzümlerimizi tokuşturalım sevgilim aklinialirimsmile

X