• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Meyra nın muhteşem saç rengi

kokos_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
436
0
0
Muğla
Kaçtır dikkatimi çekiyo acaba kızlar bu renk ne bakır ama tarcın bakırmı acaba çok güzel yaa son klipteki saç rengide süper hasta oldum renge boyatmassammı acaba bakırdan dönmessemmi yaa aklımı çerio bu renkdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

4022.jpg

tarçın bakırın içinde kızıllık var. bu daha bakırımsı bi renk. mango tonu.. ama market boyalarında ben de bulamadım bakırı bol, kızılı az bi renk

eskiden kına rengi diye kimse tercih etmezdi bu tonları..ay o ne kına gibi derdik..
sadece babaannelerimizde vardı..

şimdi bakır kızıl adı altında moda olunca kuaförlerde kuyruk oldu herkes bu tonları tutturmak adına..

bence bildiğin kızıl işte..istediğin ton tutturmanı dilerim..:))

aslında istedigim saç rengi bir zamanlar izledigim Bram Stoker’s Dracula filimindeki hatunun saç rengi işte oda bu renk

4212.jpg

gerçekden hoş bir renk...ama bakım ve özen gerektiriyor tüm kızıl,bakır tonları gibi...
biraz aksa rengi değişiyor ...ten renginde açıksa hoş olur deneyebilirsin.

eskiden kına rengi diye kimse tercih etmezdi bu tonları..ay o ne kına gibi derdik..
sadece babaannelerimizde vardı..

şimdi bakır kızıl adı altında moda olunca kuaförlerde kuyruk oldu herkes bu tonları tutturmak adına..

bence bildiğin kızıl işte..istediğin ton tutturmanı dilerim..:))

moda diye degil yıllardır bu rengi istiorum benalsanaalsanasmile

loreal 8.34 daha güzel bir renk gibi duruyordu bu renkle ilgilenenler ona da bi baksın derim

cnm ben boyadım floransa koyu sarı dore bakıra bu renkten cok daha acık bı renk oluyo ve cabuk akıyo sımdı ıgora 7.77 yogun bakıır aldım bakalım belkı o bu renge yakın olur ssonucu bıldırırım

aslında istedigim saç rengi bir zamanlar izledigim Bram Stoker’s Dracula filimindeki hatunun saç rengi işte oda bu renk

Bu renge yeni boyattım canım saçımı. Tam adını bilmemekle birlikte birkaç rengi karıştırarak yaptı kuaför... Soğan kabuğuda deniliyor bu renge. Çok güzel bir renk bence de...

(Mesaj sayım az olduğundan alıntıda resmi almıyor:) )

Canım saçlarımın rengi resimdeki gibi ama ışıktan biraz daha koyu gibi farklı gözüküyor sanırım.

Son düzenleme:
Back