sessizLik Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 1.411 1 0 - Yurtdışı 22 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #1 Türkçé Müzik Kéyf-i'nin Videoları: Meyra & Cemil Demirbakan - Beni Sensiz Düşünme [HQ] | Facebook Meyra & Cemil Demirbakan – Beni Sensiz Düşünme Asıl benim canım yanmış Nasıl da tadım kaçmış Takıldım masum yüzüne Akıl ver çare nerde Meğer benim bildiklerim Kağıttan duvarlarmış Düştüm bir gizin eşine Malesef çare sende İstersen al beni götür demem nereye Batmışım zaten artık en derine Naparsan yap ama güven son sözüme Beni sensiz düşünme İstersen al beni götür demem nereye Batmışım zaten artık en derine Naparsan yap ama inan son sözüme Beni sensiz düşünme Seni bensiz hiç düşünme Türkçé Müzik Kéyf-i'nin Videoları: Meyra & Cemil Demirbakan - Beni Sensiz Düşünme [HQ] | Facebook Son düzenleme: 22 Ekim 2010
Türkçé Müzik Kéyf-i'nin Videoları: Meyra & Cemil Demirbakan - Beni Sensiz Düşünme [HQ] | Facebook Meyra & Cemil Demirbakan – Beni Sensiz Düşünme Asıl benim canım yanmış Nasıl da tadım kaçmış Takıldım masum yüzüne Akıl ver çare nerde Meğer benim bildiklerim Kağıttan duvarlarmış Düştüm bir gizin eşine Malesef çare sende İstersen al beni götür demem nereye Batmışım zaten artık en derine Naparsan yap ama güven son sözüme Beni sensiz düşünme İstersen al beni götür demem nereye Batmışım zaten artık en derine Naparsan yap ama inan son sözüme Beni sensiz düşünme Seni bensiz hiç düşünme Türkçé Müzik Kéyf-i'nin Videoları: Meyra & Cemil Demirbakan - Beni Sensiz Düşünme [HQ] | Facebook
MuzipRakkase Üyelkiptali istiyrm olmuo Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2010 2.206 3 66 Zonguldak 22 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #2 İstersen al beni götür demem nereye....
sessizLik Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 1.411 1 0 - Yurtdışı 22 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #3 MuzipRakkase .!.: İstersen al beni götür demem nereye.... Genişletmek için tıkla... :asigim::asigim::asigim:
MuzipRakkase .!.: İstersen al beni götür demem nereye.... Genişletmek için tıkla... :asigim::asigim::asigim:
L LatEtiCin Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 6.388 6 0 Konya 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #4 cemilin sesi çok güzel ve meyra onu bozuyor tam anlamıyla.