evliliklerin büyük bölümünün tek sorunu aileler..
yok senin ailen.. benim ailem..
senin annen, benim annem..
onları bir kenara bırakabilsek her şey daha güzel olacak ama iki tarafın da terapi gibi yapması lazım bunu..
zor ama imkansız değil..
Erkekler çoğu zaman doğruları göremezler, alıcıları kapalıdır. Kadın gibi bakmazlar olaya..
Kadının ailesi daha verici dahi olsa yaptıklarını görmez ama kendisinden para sömürmeye çalışan babası için hep bir bahane uydurur gibi...
Eşin şaka gibi ya.. Bukadar ufak bir konuyu buraya kadar getirebilmek büyük başarı.. Siz sinirlendikçe o üstünüze geliyor,, sakin ol ki şaşırsın.. Çünkü sinirlenmek herzaman ki tepkiniz,, sakin ol ne düşündüğünü bilemesin.. Gitsin bir süre düşünün.. sinirle hareket edilmez
diğer konularına baktım eşin resmen sana değer vermiyor. Ya da kaybetme korkusu yok bilemiyorum ama tablo dışardan vahim bil istedim
Canım pek nazlı bir eşin varmış. Aslında güzel bir çözüm önerisi, bir müddet sen kendi ailene ziyarete git, o da kendi ailesine gitsin. Yüz verme eşine, çok şımarmış.
Canim tavrini koy eve gidene kadar whatsaptan yazma. O nasil sana haber vermez ve seni anasinin karsisinda kucucuk yapar resmen sen onu iste biliosun onlar gezmelerde sakin kabul etme. Birak ailesine gitme o ailesine gidince sende kendi ailene git bakalim hosuna gidicekmi esinin.
Kızlar napmalıyım aciiiil eşim evden eşyalarını topluyormuş
Şuan son durum: ısrarla nerde olduğumu sordu söylemeyince defol git gelme birdaha dedi. Orası benimde evim sen giy dedim..
Lanet olsunmuş beni tanıdığı güne..
Karısı değilmişim artık..
Defolup gitmeliymişim.. Namussuz şerefsiz değilmiş..
Bende sen git ben gitmem dedim orası benim evim dediğimde
"Eşyalarımı alıp gidiyorum zaten kalmicam. Artık eşim değilsin" dedi ? Kızlar napiyimmmm tamaam burdayım gel mi diyim ne halin varsa gör tavrı mı takılıyımm çok önemli acil yazın lütfen
Allah kocanın da hayırlısını versin,, çok üzüldüm.. Ne yaptın? iyimisin
Cnm ne yaptin yeni gordum merak ettin. Alttan alma sakin o kendi sucunu bastiriyo kendisi haber vermeden gitmisti
Bu kızcağız ne yaptı ya
İnat işte inat.. İlişkilerin düşmanı. Bende buna benzer bir çok şey yaşadım. Anladım ki uzatmamak lazım tavrını göstereceksin ama aykırı hiçbir şey yapmayacaksın. Sakin olmaya çalışacaksın. Eğer bitecekse karşılıklı konuşup bitirilir. Ama aranızda aşk varsa bu kadar tatsız şeyler yaşansa da bi şekilde düzeliyor. Aşk o aradaki bağı koparmıyor.
Son durumunu merak ettim. Yazmamışsın bida. Umarım düzeltmişsinizdir ya da daha fazla büyümemiştir olay..
Sevindim canım :)
Saçma aşk işte. O kadar aptalca şeyler yaşıyoruz sonra öpmeler barışmalar. İyi ama sevindim bu tarz şeyler yaşayan tek biz değilmişiz
Haha canım yaabende tek olmadığımı anlayınca bir nebzede olsa anladım :) ne kadar dengesizmiş bu aşk denilen meret. Nefretle aşkı bugün aynı anda yaşadım resmen. İnşallah her kavgamız böyle tatlıya bağlanır, ama yine de aşkı yopratmıyor değil böyle dengesiz tartışmalar..
Ağır sözler unutulmuyor. Canım cicimken iyi ama tekrar tartışma oldu mu hepsi bir bir aklıma geliyor. Bizde küsüz şuan bana hakaret etti baya konuşmayı düşünmüyorum. Her tartışmada yapıyor bunu ve çok üzülüyorum. Dedim ya artık duruldum ne kendime bişey yapıyorum ne de saçma şeyler yapıyorum. Ya da kavga telefonda oldu eve gelince hiiç konuşmadık belki de ondan. Bazen çok zorluyor beni ister istemez şirazeyi aşıyorum
Tam da dediğin gibi. O hakaretler barıştıktan sonra da unutulmuyor. Hep aklında oluyor.. Çok üzüldüm adına, inşÂllah aranız tekrardan düzelir. Durulmak değilde yoruluyor insan tartışmalardan. He he diyip geçesi geliyor insanın. Umarım çok önemli bir sebepten tartışmamışsınızdır. Barışın ya sizde barışıııın