Maalesef Dediğiniz kadar pembe bir dünya yok.Konu eşinin ailesiyse o konuşmalar sıkıcıda olsa oturulur. Ben de sıkılıyorum, sohbetlerimiz hiç uyuşmaz. Zıtızdır. Ama eşimin ailesi olduğu için, onu kırmama adına hadi kalkalım demem o diyene kadar. Bu böyledir..
Valla yalan yok eğer ki o benim aileme sizin dediğiniz gibi yapsa bende aynısını onun ailesine yaparım. Hatta çektiği resti de görürüm madem bundan sonra kimse diğerinin ailesine gitmiyo derim ve gitmem de. Kendi aileme daha sık gider sabah gider akşam olmadan dönerim eşimi sorarlarsa da uydururum bi bahane. Er Yada geç geri adım atacak. Ama şunu tekrar belirlemek istiyorum Babanız anneniz esinizle muhabbet etmeye çalışıyorsa,onu mutlu etmeye çalısıyorsa ve ona rağmen böyle yapıyorsa bu geçerli.Hayalimdeki evlilik. Âllah başınızı bozmasın.. Benim eşim de böyle olsa ben de annesigile senin gibi olurum. Ama dediklerinin birde tek taraflı olduğunu düşün? Yapmak gelir mi içinden? Benim gelse de onun sayesinde gidiyor içimde ki o heves..
Cok taviz vermissiniz. Inceldivi yerden kopsun seklinde olsaydiniz bastan boyle olmazdi. Incelmesin kopmasin diye cabalayip bunu ona gosterdidiginiz icin adam da gayet guzel bunu kullaniyor. SInIrlarinizi cizin sizde. Kesin ve net olun. Taviz de vermeyin. Giderse de gitsin. Korkmayin gelir.
Gitmeyiversin ailenize aileniz de çok mu bayılıyor ona sanki.
Zamanı gelince anlar yanlış yaptığını, siz kararlı durursanız tabi. Hani o sizin ailenize gelmeyip siz onun ailesine giderseniz olmaz.Babam biliyor eşimin böyle istemsiz geldiğini, sezdi daha doğrusu. Aman olsun kızım sen gel bize yeter geç gelsin yada hiç gelmesin farketmez dedi. Ailem değer verdikce bir yerleri kalkıyor.
Ben de herkesin yemegini yiyemem ya belki o da kendi annesinin ve esinin yemeklerini yiyebiliyordur bir tek. Huy bu. Ama sen de ona yap aynisini anlasin bencede
Gitmeyiversin ailenize aileniz de çok mu bayılıyor ona sanki.
Bazı noktalarda sınırı geçmemesi gerektiğini bilmesi için "aman tartışma çıkmasın" moduna girmemek lazım. O bunun için tartışma çıkmasını göze alıyorsa siz neden almayacakmışsınız?
Hic bir sey yapmayin. Su an whatsapp tan ne yazarsaniz yazin onemsediginizi gosterir. Adam sizi taniyor cunku. Sizi nerden vuracagini biliyor. Isterse bu gece hic gelmesin. Bir daha da boyle yaparsa dersiniz ki bu evden cikan bi daha da bu eve donemez. Bakalim o zaman bi daha gidebiliyor mu. Simdilik bir sey yapmayin. Yazmayin da. Sabredin ki hakli konumda olun. Gece eve gelmezse suclu konumunda olur.Whatsapp resmimizi de değiştirmiş.. Mesaj mı atsam? Bu kadar mı pasifsin sen diye, zorluk görüp kaçıyorsun fln diye.? Beynim durdu ya.. Bu kadar aaçma sapan bir konu için "bir saat fazla kalabilirdik" dediğim için bunlar yapılır mı evden gitmeler whatsapp resmi değiştirmeler fln?
Hic bir sey yapmayin. Su an whatsapp tan ne yazarsaniz yazin onemsediginizi gosterir. Adam sizi taniyor cunku. Sizi nerden vuracagini biliyor. Isterse bu gece hic gelmesin. Bir daha da boyle yaparsa dersiniz ki bu evden cikan bi daha da bu eve donemez. Bakalim o zaman bi daha gidebiliyor mu. Simdilik bir sey yapmayin. Yazmayin da. Sabredin ki hakli konumda olun. Gece eve gelmezse suclu konumunda olur.
Hic bir sey yapmayin. Su an whatsapp tan ne yazarsaniz yazin onemsediginizi gosterir. Adam sizi taniyor cunku. Sizi nerden vuracagini biliyor. Isterse bu gece hic gelmesin. Bir daha da boyle yaparsa dersiniz ki bu evden cikan bi daha da bu eve donemez. Bakalim o zaman bi daha gidebiliyor mu. Simdilik bir sey yapmayin. Yazmayin da. Sabredin ki hakli konumda olun. Gece eve gelmezse suclu konumunda olur .
en azindan elinizde koz olur geceyi nerde gecirdin diye.
Gece eve gelmezse elinde koz olur. Geceyi nerde gecirdin diye. Annesine gitmez herhalde.
Bence o resmi koyma. Hic tepki verme. Hic resmi degistirme. Ona bazi seyleri aciklamasini saglamak icin elinde kozun olsun.Aynen dediğin gibi yazmadım da..
Ama bende resmimizi değiştirdim göndermeli fotoğraf koydum Adam gibi sev gibili bir söz.. Onu da mı koymasaydım? Kaldırıyımmı geri? Alıntıya eklediğimi koydum