Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Mevsimsel saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

GalPal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
125
0
96
İstanbul
Merhaba,

Benim saçım sürekli dökülmüyor ama sonbahar geldimi anormal derecede saç dökülmesi yaşıyorum. 2 ay kadar sürüyor bu dökülme, sonra yavaşlıyor ve duruyor. Bu beni etkiliyor çünkü zaten doğuştan zayıf ve ince saçlarım var. Tepem görümeye başlıyor, saçım iyice zayıflıyor, arkaya toplayıp tepemdeki açıklıkları diğer saçlarla kapatmaktan başka hiç bir şey yapamıyorum. Açık saç kullanamıyorum çünkü hemen tepemdeki açıklık görünüyor. Her geçen sene yaşımın ilerlemesiyle problem daha da çoğaldı. Dökülen saçların yerine her geçen sene daha az saç geliyor. Bu gidişle kel kalacağım galiba.

Priorin kullandım fayda etmedi, multivitamin kullandım, biotin kullandım hiçbiri fayda etmedi. Saçıma badem yağlı yumurtalı kürler yaptım yine olmadı. Bu şekilde mevsimsel saç dökülmesi yaşayanlar kendilerine nelerin iyi geldiğini yazarsa sevinirim. Hormonlarla, demir eksikliğiyle ilgili bir sorunum yok, test yaptırdım herşey normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…