- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
Benimkide cok dokuluyor gerci hep dokulurdu ama bu defa dokulen saclarimda incelmis sac telleri goruyorum bi acilma falan yok ama yinede korkuyorum cildiyeden randevu aldim benxe siz de bi gidinnormalde bu kadar dokulnezdi son üç haftadır falan okadar çok dökülme var ki elimi saçıma surmek istemiyorum hele duştan sora tararken tarak simsyah oluyor saç dan...kızlar bu mevsimsel biseymi...sizde durumlar nasıl? çareyi nasıl buldunuz kendi kendine mi gecer.
kuruyorum tabiki mevsimsel dökülme diye biseyler diyorlar o mu ki buSaçlarını her yıkamadan sonra tamamen kurutmalısın
cildiye ne gibi ilaç veriyorkiBenimkide cok dokuluyor gerci hep dokulurdu ama bu defa dokulen saclarimda incelmis sac telleri goruyorum bi acilma falan yok ama yinede korkuyorum cildiyeden randevu aldim benxe siz de bi gidin
Ben gittim sacima bakmadi bile ben fotigrafini cektim bise yok gibi dedi sac telimin yapisindan daha ince telli saclar dokuluyor dedim yok canm baska biseydir dedi tahlil sonuclarim cikmis demir eksikligim yok daha gitmedim ama ferritin 22 cikmis gayet iyi gecen yil 4 cikmisti delirecem artik cok dokuluyorAynı durum bende de var. 1 aydır çok dökülmeye başladı. Cildiyeden randevu almak imkansız gibi yaşadığım şehirde. Hiç boş gün yok. Yarın dahiliye polikliniğine görünücem. İnşallah ciddi bir şey değildir. Çok bozuk moralim.
Ne kadar zamandır yoğun dökülme var sizde ?Ben gittim sacima bakmadi bile ben fotigrafini cektim bise yok gibi dedi sac telimin yapisindan daha ince telli saclar dokuluyor dedim yok canm baska biseydir dedi tahlil sonuclarim cikmis demir eksikligim yok daha gitmedim ama ferritin 22 cikmis gayet iyi gecen yil 4 cikmisti delirecem artik cok dokuluyor
Benim dokulmem hep olur yapisi oyle ama son4 1 yilda dokulen tellerde sacimin yapisindan cok cok ince sac telleri goruyorum beni korkutan o oldu demekki yeni cikan saclarim cansiz geliyor cok endiselendim suan sacim normal gorunuyor bi aciklik falan yok ama korkuyorumNe kadar zamandır yoğun dökülme var sizde ?
Benim hep oluyordu azar azar ama yenileri çıkıyor diye düşünüp üzerinde durmuyordum.
son 1 aydır çok arttı
Saç dökülmesini önlemek için doğum kontrol hapını tam tableti havanda ezip sampuaniniza karıştırın yada Çam terebentin yağ alın aktardan 1 kapak sampuanin içine karıştırın hangisi uygun geliyorsa size onu uygulayın hem Saçlarınızın dökülmesini durdurur hem daha yoğun saç gelir daha çabuk uzamasını sağlar. Her yıkama öncesi şampuanı iyice çalkalayınnormalde bu kadar dokulnezdi son üç haftadır falan okadar çok dökülme var ki elimi saçıma surmek istemiyorum hele duştan sora tararken tarak simsyah oluyor saç dan...kızlar bu mevsimsel biseymi...sizde durumlar nasıl? çareyi nasıl buldunuz kendi kendine mi gecer.