mevsimsel mi?

harleyquinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
44
14
1
37
iyi geceler bayanlar adetim bu ay 5 gün gecikti. gecen ayda iki gün önce olmuştum yıllardır düzenlidir adetim hiç şaşmaz yaşım 29 evliyim sizinde bu ay adet tarihlerinizde bir değişim oldu mu? mevsimsel mi acaba?

Hamile olabilirsinoz ustune gorme yasiyor olabilirsiniz doktor test..2 Gun normal degil
2 günün neresi normal değil.s 1 haftaya kadar normal... cahilce konusmayalım lütfen. sanki 2 ay ha:D
2 gün gayet normal canım 1 hafta geçtikten sonra bi test al yap 7-10 gün arası normal

2 günün neresi normal değil.s 1 haftaya kadar normal... cahilce konusmayalım lütfen. sanki 2 ay ha:KK70:
2 gün gayet normal canım 1 hafta geçtikten sonra bi test al yap 7-10 gün arası normal
bende öyle dusunuyorum test için erken değilmi şimdi yapsam

2 günün neresi normal değil.s 1 haftaya kadar normal... cahilce konusmayalım lütfen. sanki 2 ay ha:KK70:
Siz yazılanı anlamiyorsaniz benim sucum ne konuyu iyi okuyun ..2 gün adet normal degil .en azı 3 4 gün olmalı.gecikmeyi kastetmedim zaten..bu konuların kitabını yazarım çünkü sıkıntılı olduğum icin cok arastirdim

bende öyle dusunuyorum test için erken değilmi şimdi yapsam
Siz konunuzda geçen ay iki gün oldum demissiniz ben bunun üzerine iki gün normal degil dedim adet döngünüze göre iki gün cok kısa en adi 3 4 gündür.
Tabiki gecikmesi normal mevsimsel olabilir stres olabilir anı yaşanılan tranva duygusal etkileşimler herşey etkileyebilir.
Yazdığınızdan haberiniz yok herhalde

Benim bu ay 15 gün gecikti. Doktora gittim Cumartesi, adet söktürücü yazmak için gebelik testi istedi. Sonuç çıkana kadar da mesai bitti yarım gün çalışıyormuş. Araya da Bayram tatili girdi.

Sancıdan geberiyorum, acile mi gitsem, eczane reçetesiz satar mı adet söktürücüleri, her ilaç aynı mı yoksa doktor mu tavsiye etmeli illa...

Kafamda milyon tane soru var.

Benim bu ay 15 gün gecikti. Doktora gittim Cumartesi, adet söktürücü yazmak için gebelik testi istedi. Sonuç çıkana kadar da mesai bitti yarım gün çalışıyormuş. Araya da Bayram tatili girdi.

Sancıdan geberiyorum, acile mi gitsem, eczane reçetesiz satar mı adet söktürücüleri, her ilaç aynı mı yoksa doktor mu tavsiye etmeli illa...

Kafamda milyon tane soru var.
bence acile git canım bekleme

Back