Saç Rengi ve Saç Boyama mevsimsel mi boyadan mı sizce??

moonromanticism

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
37
0
36
İçel Mersin
kızlar benim saçımda eskiden hiç dökülme olmuyordu sıfır resmen belki bir iki tel ancak. 1 ay önce saçlarımın rengini orealle açtırıp boyadım. sonrasında saçlarım dökülmeye başladı. kuaföre sordum boyayla alakası yok mevsimsel dedi ama işlemi kendi yaptıgı için de pek emin olamadım doğrusu.
bugun banyodan sonra saydım yaklaşık ne kadar dökülüyor diye 17 tel dökülmüş
sormak istediğim şey bu dökülme normal midir mevsimsel falan ya da kısa süreli mi öyle değilse ne yapmam gerekiyor. kel kalacam diye korkuyorum

Daha önce mevsimsel olarak dökülme var mıydı?
Anladığım kadarıyla yokmuş hiç dökümezdi diosun büyük ihtimal saçın işlemden dolayı yıpranmış.
Saçlarına açıcı uygulamışsın yıpranması normal bakımla dökülmeyi azaltabilir saçlarını eski sağlığına kavuşturabilirsin.

boyadandır.mevsimsel dökülme genelde mevsim geçişlerinde olur.ama abartılacak bir dökülme değil korkma yani kel kalmazsın.ara ara bendede oluyor yoğun dökülme uçlardan biraz kestirince geçiyor.

ben de kestirdim zaten biraz uçlarından. bi de şampuanımı değiştirdim. burdan bir arkadaştan okumuştum dalan o'live gerçekten de saçları yumuşatıyor ve boyanın yarattıgı kuruluğa iyi geliyor tavsiye ederim saçını boyayan arkadaşlara

canım 17 tel gyt norml hatta az bile normalde her insanın günde 100 tel saçı dökülür zaten... evham yapmana gerek yok boyada yıprtatıo tabi saçı ama ben 3 gün üst üste saçımı boyadğmı bilrm hala kafmda saç var çok şükr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…