• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevsimlik pardesu gunluk giyilecek kiyafetler ariyorum

cemre76

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
864
574
323
48
Merhaba basliktanda anliyacaginiz gibi.havalar isiniyor.yazlik pardesum eskidi.44 46 beden yazlik kot olabilir.yada ince kumas.kap istemiyorum.ara boyda istemiorum.tam boy olmali.cok acik renkte olmasin.evde gunluk giyilecek.rahat m l beden buluzler.alt esofman.kapri tarzi esofman.size fazla gelen sac laslikleri.nemlendirici kremler.makyaj malzemesi ariyorum

Merhaba basliktanda anliyacaginiz gibi.havalar isiniyor.yazlik pardesum eskidi.44 46 beden yazlik kot olabilir.yada ince kumas.kap istemiyorum.ara boyda istemiorum.tam boy olmali.cok acik renkte olmasin.evde gunluk giyilecek.rahat m l beden buluzler.alt esofman.kapri tarzi esofman.size fazla gelen sac laslikleri.nemlendirici kremler.makyaj malzemesi ariyorum

mrb uygun beden kıyafetim yok ama elimde 4 tane şu topuz lastiklerinden var bir heves aldım ama beceremedim kullanmayı bir türlü..2 si büyük 2 si küçük..avonun vücut nemlendirici var bir kere kullandım.. gratisten aldığım bir lipstick var balmın allıkları var .. benefit allık ruj ikisi bir arada olandan var.. estte ve cliniq farlar var , pupa far var .. temizleme sütü falanda var hepsi bir iki kere denenmiş .. bunlardan ilginizi çeken olursa foto çekip eklerim..

Bunlar var elimde :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 69

Canım elimde makyaj malzemesi var açtığım başlıkta bakabilirsin birden fazla ürün alımında fiyatta yardımcı olurum.

http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/uygun-fiyata-kozmetik-ev-esyasi-kiyafet.808690/

Arkadaslar daha gun icinde giyilen giysiler ariyorum.pardesu bulamadim henuz.