Mevsimi olmayan ürünleri aşeren arkadaşlar mutlaka bakın!!!!!!!

cagla2012

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
466
16
SEBZE MEYVE DÜNYASI
burda hemen hemen bütün meyveler var

Hamile Manavı,Şeftali,Can Erik,Yeşil Erik,Mürdüm Erik,Üzüm,Kara Üzüm,Çilek,Böğürtlen,Vişne,Nektarin,Kayısı,Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamile Manavı Şeftali Can Erik Yeşil Erik Mürdüm Erik Üzüm Kara Üzüm Çilek Böğürtlen Vişne Nektarin Kayısı Bebek Bekleyen Hamile Bayanlar İçin Özel Dondurulmuş Meyveler

Niye verdin adresi canım yaa. Çağlayı eriği çok severim orada görünce de eşim al diye tutturdu aldım. 150 şer gramdan 20 lira çağla 15 lira erik 20 lira strafor (bildiğimiz köpük) 25 lira kargo toplam 80 liraya mal oldu bana bir avuç meyve. Heleki gelince kargo parasını verince nasıl sinirlendim bu insanlara anlatamam.

Pis fırsatçılar, size kaça mal olduki bu meyveler bana 80 liraya mal oldunuz siz? Özel buzlu strafor deyince ben de matah bir şey sanmıştım. köpükten yapılan küçük bir kutunun içine 1 kalıp buz koymuşlar hepsi bu ve 20 lira.

Size tavsiyem sakın buradan, bu fırsatçılardan bir şey almayın.

istanbulda oturanlar için taksimde böyle bir manav var hem bu kadar uçuk fiyatlarda değil
meyveler gayet de lezzettli oluyor
ben bir buçuk iki ay önce mandallina aşermiştim bir kilo mandalinayı 15 liraya aldı eşim
80 çok fazla ya ne o öyle

istanbulda oturanlar için taksimde böyle bir manav var hem bu kadar uçuk fiyatlarda değil
meyveler gayet de lezzettli oluyor
ben bir buçuk iki ay önce mandallina aşermiştim bir kilo mandalinayı 15 liraya aldı eşim
80 çok fazla ya ne o öyle

Meyveler dondurulmuş. Bir ara ben de düşündüm ama şunu gördüm çağla-erik dondurulmaya gelmiyor. Tadı çok kötüydü, içi tamamen sulanmış. Ne yediğim belli değildi. Muz, elma gibi meyvelerin dondurulabileceğini düşünüyorum. Onları da her mevsim buluyoruz zaten.

Bence o manav internet üzerinden hizmet vermeli, 80 lira verdim yaa 1 avuç ne idüğü belirsiz şeye, 1 kilo bile değil, toplam 300 gram. Bir daha asla almam, güzel güzel göründüğüne aldanmayın.

Arkadaşlar lütfen böyle sitelerden ürün almayın. Benim de canım mevsimde olmayan bir meyve istedi. Eşim son care bulamayınca bu siteden sipariş vermiş. Kargo 2 gün sonra geldi. Geldiğinde sulanmış bozulmuş yenilmeyecek bir haldeydi. Heveslendiğimle kaldım. Güvenmeyin bu sitelere

Konu eskiymiş ama yazmadan edemeyeceğim, ben de çok sinirlendim. 150 gr çağlaya 40 lira, kapıda da ekstra kargo ücreti ile sipariş verdik. 2 gün sonra geldi.
Geldiğinde de gerçekten ucundan ısırdığımla kaldım, iğrenç, çürümüş, garip birşey geldi, içi sulanmış filan, midem bulandı resmen.
Gerçekten sinir bozucu...

bende yeşil erik aşeriyorum :KK43:
sıparıs verıcektım burdan ıyıkı vermemımsım o azman
kendım buzluga atmıstım yazın ama ıcı su gıbı yıyemedım

İyi ki yazmışsınız çağla istiyordum vazgeçtim, her yerde şikayet var.

kızlar bende bu siteden birinden erik gördüm.. eşim bana sürpriz olsun diye sipariş vermiş.. bir avuç erik 40 tl.. ama o resimde gördüğünüz kütür kütür duran meyvelere aldanmayın.. bana çürük kokuşmuş bir avuç erik gönderdiler.. ne tadı vardı ne tuzu.. çok istiyorsanız alın ama beklentinizi çok düşük tutun..

Ablalar kardeşler konu eski ama yine de bir ümit yazayım dedim. Peki birkaç gündür erik aşeren birine tavsiyeniz ne olur? :KK43: Bulamıyorum yemeyim dedim ama yok aklımdan çıkmıyor

malesef bende erik arayışındayım aramadığım yer kalmadı.İnternetten sipariş vermiştim hemen aradılar erikler bozulmuş bu şekilde gönderemeyiz diye.Hala arayış içerisindeyim.
Bulursanız lütfen bana da haber verirmisiniz?

malesef bende erik arayışındayım aramadığım yer kalmadı.İnternetten sipariş vermiştim hemen aradılar erikler bozulmuş bu şekilde gönderemeyiz diye.Hala arayış içerisindeyim.
Bulursanız lütfen bana da haber verirmisiniz?
Baya araştırdım ama zor görünüyor bulursam hemen yazarım aklımdasınız.

Aseren arkadaslar,
Antalyada Antalya Manav adinda. Ürünleri dondurulamis taze yaziyor. Siz siz olun sakin hata edip siparis vermeyin!!! Yarim kg kirazi bikacgun once 100 tl ye siparis verdik. Pahaliligini gectim aserince ancak ertesi gun kargo geldi bozuk çürük aci yenmez durumda kiraz geldi direk cope attik. Nasil insanlar dolandiricilar var aserdik madem elinde duzgun yok yenmeyecek çürük cope atilacak durumda niye gonderiyosun! Sakin inanmayin dondurulmamis taze yurt disindan getiriyoruz yalanlarina. Ayrica 100 tl verdigimiz yarim kilo yazan çürük kiraz da 300 g gelmezdi yani. Herseyi sahtekarlik!!!

X