Düğün mevsim karmaşasındayım şimdide '' yardım''

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
.................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni anlayabiliyorum bizde ayrı şehirlerdeyiz ve bi evlilik kararı alındıysa bi an önce evlenmek istiyorsun. Çünkü ayrı şehirlerde olmak gerçekten çok kötü bir durum sevdiğin kişi sürekli yanında olamıyo. Bence bi nişanlınla konuş oda istiyosa sorun yok yani önemli olan sizin istediğiniz. Nişanlında ailesini ikna edebilirse hiç bi sorun kalmaz.

Seni anlayabiliyorum bizde ayrı şehirlerdeyiz ve bi evlilik kararı alındıysa bi an önce evlenmek istiyorsun. Çünkü ayrı şehirlerde olmak gerçekten çok kötü bir durum sevdiğin kişi sürekli yanında olamıyo. Bence bi nişanlınla konuş oda istiyosa sorun yok yani önemli olan sizin istediğiniz. Nişanlında ailesini ikna edebilirse hiç bi sorun kalmaz.

beni anladıgın için çok tşkederim arkadaşım
evet cokzor o yuzden yoruldum bıktım, bende yazda olsun isterim ama 2,5 ay da mevsim beklemek niye olsun ki, güneşli gün olsa da olmasada farketmezki benim için artık, millet rahat etsin üşümesin die ertelemek çoks açma geliyor,

şu anda az zaman var gibi görünüyor, en gec ocak 1 ev teslim edilse 3 hafta olucak eşyaları yerleştirmek için, aslında yeterli bi süre, daha öncesinde de gelinlik vs hazırlarız, zaten ekimde gün alıcaz düğün salonu ayarlıcaktıki, ocağa sadece begendiğimiz siparişettiğimiz eşyaları yerleştirmek düşer. olmucak bişey deilaslında zaman var değilmi yine 4 ay var.

canım aynı sorunu bizde yaşadık.yazın mı yapsak kışın mı diye ama kimseyi dinlemedik ve kendi istediğimiz oldu kasımda düğünümüz.benimde hayalimde hep yaz düğünü vardı kışın evlenmem ben derdim ama herşey insanın istediği gibi olmuyor maalesef şartlar böyle gerektirdi..bizde nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz..sürekli git gel yapıyoruz.ki biz kasımda düğün yapsak bile ancak ocakta bir araya gelicez mesleğimizden dolayı.buna bile razı olduk yani.uzakta olmak ve uzatmak cidden can sıkıcı herşey olup bitsin istiyor insan biran önce...

sen hazırlıkları sorun etme bence..hallolur.dediğin gibi hepsi biranda olmak zorunda değilki ki zaten olmuyorda uzaktayken aynı evin içine girmedikçe tamamlanmıyor...davetlilerin gelme konusuna gelince siz çağırırsınız sizin yanınızda bulunmak isteyen sevenleriniz gelir...kar kış dinlemez..tamam sayı biraz düşer..4 kişi gelecekken 2 kişi gelir ama gelen olur diye düşünüyorum..sıkma canını herşeyi kafana takma..mutluluklar..

giyimolog haklı önemli olan senin sevdiğin kişiyle evlenmen artık uzaklığın bitmesi hep yanında olman davetliler önemli değil. İnş herşey istediğin gibi olur cnm ..

Ben de fazla uzatmamak için baharı veya yazı beklemek istemiyorum senin gibi. Benim kayınvalidem de evinde yemek vermek istiyor. Kışın zor olur diyorlar.
Ben düğün istemiyorum. Nikah olsun yeter. Benim de babam karşı çıkıyor kışın evlenmemize ve nikah olmasına.

Bu işlerde iki tarafı da memnun etmek isteyince herşey çok zor...
senağlama

X