- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
-
- Konu Sahibi North River
alttaki resmi görene kadar yüregime inecekti
Tabikide yapamazsınTunaydin kızlar dün ugrayamadim bugünde yatılı misafirim varyarın ola hayrola bı ara dünün menüsünü yazicam inşallah alintilarida aldım bir ara da onlari cevaplıcam su danimarkayi bende yapabilirmiyim ki
Erkek olurda hasta olunca naz yapmazmı hiçselam kızlar gelemedim esimin agrıdan ziyade nazı olduğu içinnasılsınız tartı öncesi muhteşemsiniz dimi evet evttttttt
Geçmiş olsun bu arada canımselam kızlar gelemedim esimin agrıdan ziyade nazı olduğu içinnasılsınız tartı öncesi muhteşemsiniz dimi evet evttttttt
İnşallah güzel bir başlangıç olsun Kasim ayına da girerkenhadi bakalım canım güzel bir hafta olsun
aynen ya ben ekmegi kesmiştim şimdi yemek garip geliyor detoxda tokum daha ne olsun
aksama salata yada yogurtla kapatsam diyorum aksamda bunu yersem
anca yakalandılar o zaman benim çalınan telefondan da hala umut varBende zorlanıyorum öglen bı muz kakolu sut ıctım yatıstırmak için
Biz umudu kesmiştik yakalanmaları bile hayret ettırıcı
Rabbim şifa versinVar biraz canim ama idare ediyor a
kalacaklar canımKalırlarmı sende ..iyi yorulanca ınsan eşi dostu da özlüyor aslına
Hiç gitmiyorki canımAh emzirince bir çılgınlık geliyor bilmez miyim o anları
detoks mu yapamiyorumTabikide yapamazsın
1. Sayfadaki kuralları okumaya davet ediyorum seni
Neden kiYarın işe gelme dediler
Ben de şimdi geçiyorum sporaBen Yürüyüşümü yaptım çıktı aradan iyi oldu
Hiç bılgim yok kullanmaya başladınmıKızlar bu arada biraz saçma olacak ama gümüş kapak süt çoğaltır mi
Niye ki acabaYarın işe gelme dediler
Çıkmayan candan umut kesilmezmişanca yakalandılar o zaman benim çalınan telefondan da hala umut var
Rabbim şifa versin
kalacaklar canım
Hiç gitmiyorki canım
detoks mu yapamiyorum
Hiç bozmasak ki bozmayalım artık baya yol alırız yeni yıla kadar cnmGeçmiş olsun bu arada canım
İnşallah güzel bir başlangıç olsun Kasim ayına da girerkenyılbaşına son iki ay kalıyor
Neden ki
Tam zamanlı eleman aldık dediler. Eşimde mesai gitmicekmisNiye ki acaba
Başladım canım basladigimdan beri ilginç bir şekilde sütum akmaya başladı doğumdan sonraki ilk günlerdeki gibiHiç bılgim yok kullanmaya başladınmı
Havaya giremiyorum böyledeÇıkmayan candan umut kesilmezmiş
Detoks için erken sütunu etkılwr zorlanırsın
Aaa hakkınızda hayırlısı canım başka iş bulursun inşallahTam zamanlı eleman aldık dediler. Eşimde mesai gitmicekmis
Malesef canım. Bilinen öyle bir özelliği yok. Sadece cildinin tahriş olmasını önler. Ben de kullandıöw ve müthiş faydasını gördüm, hiç çıkarmaKızlar bu arada biraz saçma olacak ama gümüş kapak süt çoğaltır mi
Insallah canim aksam gecmis olsuna misafirim vardi borekler , pastalar löpür löpür yediler karsimda hic canim cekmedi ya kafaya koymak ayri bir olayErkek olurda hasta olunca naz yapmazmı hiç
Detoks arkadaşım ben Superımyarın hedeflediğim rakamı görucemı umuyorum
Insallag canimGeçmiş olsun bu arada canım
İnşallah güzel bir başlangıç olsun Kasim ayına da girerkenyılbaşına son iki ay kalıyor
Hayirlisi canim daha güzel kapilar açilsin inşallahYarın işe gelme dediler
Beslenme ile alakali olabilir mi ?Kızlar bu arada biraz saçma olacak ama gümüş kapak süt çoğaltır mi
Yarina güzel sonuçlar alalimEltımgılle oturuyorum menumu yazıyım gelemezde
Danımarka detoksu ..
Bırebır uyguladım sadece greyfurt yoktu onun yerıne muz yedım
1 saat yuruyus yaptım
Tam zamanlı eleman aldık dediler. Eşimde mesai gitmicekmis
Girersin canim detox yapamazsin minicik daha riskini kesmeHavaya giremiyorum böyledeyaza kuzenlerin düğünleri var napip edip 3 çocuklu dal gibi olmam lazım