Mevlana değilim motivasyon için gel !

Esim ameliyat oldu canim dun hastanedeydik , bugun taburcu oldu ama acayop bir yorgunluk var bende
Çok geçmiş olsun
Ah emzirince bir çılgınlık geliyor bilmez miyim o anları
Gayet güzel bir menü, spor var mı
Eşim mübaşirle konuşurken dışarda mimiklerı el hareketleri cok komık geldi bana ben de taklitıni yapınca koptuk bazen insana geliyorlar işte
kopmuşunuz eşin girememiş içeri
Menumu ozetleyim kizlar

Sabah
2 dlm ekmekle
2yk muhlama
Domates salatalik
1 kk peynir
3 zeytin

Ogle
1 kepce yayla corbasi
1 kucuk muz

Aksam uok cunku dis tedavisinden dolayi yemej yasakti
Geçmiş olsun menün de güzel :)

Bugün yatılı misafirim var. Spor yapamadım . Yemepin ucu kaçmadı ama tahminimden faxla oldu
Sabah
1 h yumurta
Kırmızı kapya biber salatalık
1 burgu peynir
2 parça ekmeğe kaymak bal

Ara
1 yeşil elma

Ara
Sade kahve
Avuç içi kadar çerez

Akşam
Yarım kase şehriye çorbası
3 adet fırın köfte
Yeşillik
1 kase Yeşil mercimek salatası
2 tortilla ekmeği

Günaydın gençlerbugun günlerden tartı oncesi detoks özlemişim bu heyecanıkahve su ıctım tartılacaktım unuttum nekadar eksı getırır bılemıycem ama neyse önemli olan yarın kı rakam
Yürüyüşe cıkıyorum birazdan sonra baharatlık kahve qkmak onları halleder eve donerım görüşürüz

Çok geçmiş olsun

Ah emzirince bir çılgınlık geliyor bilmez miyim o anları

Gayet güzel bir menü, spor var mı

kopmuşunuz eşin girememiş içeri

Geçmiş olsun menün de güzel :)
Spor bugün olacak

Bence misafire rağmen guzel menuekmenen yimeyeydin emme daha da gozel oludu aaşam

Tunaydin kızlar dün ugrayamadim bugünde yatılı misafirim var yarın ola hayrola bı ara dünün menüsünü yazicam inşallah alintilarida aldım bir ara da onlari cevaplıcam su danimarkayi bende yapabilirmiyim ki

Bu arada yaza hem amcamın kızının düğünü var hemde teyzemin oğlunun nişanı sozude bu süreçte olacak acilen zayıflamam lazım

Selam kızlar ugrayamadim. Bu haftayı ben nasıl geçirdim bilmiyorum. Üzerimden tır gecnis gibi
Yarın tartilip başlıyorum bende
İş hastane yogunlugu ust üste gelmiş cnm .Onumuzdekı hafta duxene gırersin

Selam kızlar ugrayamadim. Bu haftayı ben nasıl geçirdim bilmiyorum. Üzerimden tır gecnis gibi
Yarın tartilip başlıyorum bende
hadi bakalım canım güzel bir hafta olsun
Öglemıde yedim hosuma gıttı bu detoks ben ekmek yemezken ekmek yıyırum daha ne olsun
aynen ya ben ekmegi kesmiştim şimdi yemek garip geliyor detoxda tokum daha ne olsun
aksama salata yada yogurtla kapatsam diyorum aksamda bunu yersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…