- 21 Kasım 2013
- 23.031
- 72.829
-
- Konu Sahibi North River
Kullanmıyorum lakın sıvı ile cektırınce püre halıne bıle geliyorSmoothie makinam yok ama maydanozdan başka birşeyle shake yapmayi denedin mi maydanoz robottada çekerken dolanıyor bıçağa belki ondandırNorth River Fitt_anne siz kullaniyormuydunuz
O rakama takılma bundan sora tıkır tıkır eksıldıgın rakamları sayıcaksın sekerımdumbell var benim de pnu kullanıyorum faydasjnı görmem için biraz daha kullanmam lazım
Gayet demgeli bir menü
Başladım daha fazla dayanamam sabah bşr tartı fotoğrafı gördüm inanamadım
Gündü yoğunum mesaim 18.30 da bitiyor eve gel yemek yap ye derken 21 de bitiyor . 21.30 civarı da spor :))
Ahahah kolay gelsin salla mahkeme salonunu
Güzel sexy birşey olsun. Bence şimdi al içine girebilmek için azim olur
Günaydın geçmiş olsun nolduu
O rakama takılma bundan sora tıkır tıkır eksıldıgın rakamları sayıcaksın sekerım
Mahkemeyi degıl hakım sallıyacaktı az kaldı BiziDışarda beklerken gulme krızıne tutulduk esımle ama öyle böyle değil anlatsam bunamı guldunuz dersın Baktık olacak gibi degıl o duruşmays gırmedı hakımın karsısında scmalarsak dıyw
Bende tam yarin ne detoxu yapalim diye girmistim. Evet ben gece uyuyamadim hic sabahta saglam kahvalti yaptim yarina karar verelimMevzumuza dönersek kahvaltımı yenıce yaptım bu gun detoksluk halımız yok gibiNorth River cnim yarın yumurta dıyetınu yapalım lahana tartı oncesı rısklı onu hafta bası yapılır eksı şişligi gidınce tartıya yansır
Esim ameliyat oldu canim dun hastanedeydik , bugun taburcu oldu ama acayop bir yorgunluk var bendedumbell var benim de pnu kullanıyorum faydasjnı görmem için biraz daha kullanmam lazım
Gayet demgeli bir menü
Başladım daha fazla dayanamam sabah bşr tartı fotoğrafı gördüm inanamadım
Gündü yoğunum mesaim 18.30 da bitiyor eve gel yemek yap ye derken 21 de bitiyor . 21.30 civarı da spor :))
Ahahah kolay gelsin salla mahkeme salonunu
Güzel sexy birşey olsun. Bence şimdi al içine girebilmek için azim olur
Günaydın geçmiş olsun nolduu
umarım alisabilirim dilek sürekli açlık modundayimÇok normal kuzum ama alışıcaksın ..dogru beslenmeden kesme sebzen etın yumurtan olsun
Yulaf ezmesi yesen aradw baya insanı rahatlatıyor tokluk sağlıyor
5 yıl önceki olayın mahkemesi anca mi görülüyor hay maşallahGünaydın canlarmahkememiz var hazırlndım oraya gıdecez şimdi.5 yıl önce ben çalışırken bı kaç kadın markette hırsızlık yapmıştı onun davası var.ilk defa hakim karşısına çıkıcam olay küçük ama ben büyük oynamayı düşünüyorum flimlerde görüp heves ederdim
emziriyor olmasam yetisirdimde emzirirken ben ben değilimI ıhh sen yetiş
Benim de öyle lakin memleketten babaannem ve amcamlar gelmiş şuan kardesimdeler yarın büyük ihtimalle bana gelecekler motoru taktım ev toplayıp temizliyorum,Biraz önce giredım eve hıc bırsey yapmadan yatasım var
Ağrısı sizi varmı canım eşininEsim ameliyat oldu canim dun hastanedeydik , bugun taburcu oldu ama acayop bir yorgunluk var bende
Bende zorlanıyorum öglen bı muz kakolu sut ıctım yatıstırmak içinumarım alisabilirim dilek sürekli açlık modundayim
5 yıl önceki olayın mahkemesi anca mi görülüyor hay maşallah
emziriyor olmasam yetisirdimde emzirirken ben ben değilim
Benim de öyle lakin memleketten babaannem ve amcamlar gelmiş şuan kardesimdeler yarın büyük ihtimalle bana gelecekler motoru taktım ev toplayıp temizliyorum,
Var biraz canim ama idare ediyor aAğrısı sizi varmı canım eşinin
Var biraz canim ama idare ediyor a
Eşim mübaşirle konuşurken dışarda mimiklerı el hareketleri cok komık geldi bana ben de taklitıni yapınca koptukben de nasıl geçti diyecektim neye güldünüz kız o kadar
Kalırlarmı sende ..iyi yorulanca ınsan eşi dostu da özlüyor aslınaumarım alisabilirim dilek sürekli açlık modundayim
5 yıl önceki olayın mahkemesi anca mi görülüyor hay maşallah
emziriyor olmasam yetisirdimde emzirirken ben ben değilim
Benim de öyle lakin memleketten babaannem ve amcamlar gelmiş şuan kardesimdeler yarın büyük ihtimalle bana gelecekler motoru taktım ev toplayıp temizliyorum,
Yumurta yapalım ödem de yapmaz hemBende tam yarin ne detoxu yapalim diye girmistim. Evet ben gece uyuyamadim hic sabahta saglam kahvalti yaptim yarina karar verelim
Olur 9 yumirtali olan mj baska miYumurta yapalım ödem de yapmaz hem
Detoks yapma yarın zaten bugun aksam yememışsın zorlanma sabahMenumu ozetleyim kizlar
Sabah
2 dlm ekmekle
2yk muhlama
Domates salatalik
1 kk peynir
3 zeytin
Ogle
1 kepce yayla corbasi
1 kucuk muz
Aksam uok cunku dis tedavisinden dolayi yemej yasakti