- 21 Kasım 2013
- 23.031
- 72.829
-
- Konu Sahibi North River
Benimde butun kılo kollarda badigart gibi görünüyorumHoşbuşdum memnun oldum :)) göbek sevmiyorum ben direk göbeğe gitti :))
1-2 ay sıksam yeterli diyorum ah ah özlüyorum 57 leri . Teşekkür ederim destek olalım birbirimşze
Aynen öyle . Alınca geliyorum direk kk
Benim kilo verdiğim dönemde çok düzenliydi onu bırakınca da öyle kolay geldi ki kilolar
Sabah çok güzel de akşam ah pide ah
Cumartesi asıl tartı gunumuz ogunde başlıyabılırsın lakın her geçen gün kayıp cnmiyi akşamlar
Menümü yazmayayım şimdi zaten bugünkü menüm beni kilo verme konusunda ciddi aşamaya getirdi
Sporumu yaptım
45 dk yürüyüş bandı / 6 hız , değişken rampa
Toplamda da 10.914 adım
Eki Görüntüle 3152130
Çok normal kuzum ama alışıcaksın ..dogru beslenmeden kesme sebzen etın yumurtan olsunHiç sorma çok zorlanıyorum
Akşam yapabışmek sporu ayrı bir azım örneğiBen spora kaçıyorum kızlar
Ben de kocamın dogum gününe 23 aralık 69 olup kendime güzel bir elbise hediye etmek istiyorumYa hep ya hiç .Oysa bugun bu ogunde yedin tamam sonraki ogunde dikkat et iste ya. Hedefim 30 ocakta 38 yasimda ve 11. Evlilik yildonumunde istedigim elbiseye girip ozgurce , orami burami saklamaya calismadan kutlamak
+1Hiç sorma. Yavaş da versem hızlı alıyorum hızlı da versem hızlı alıyorum
Çok sık online olamıyorum, oldukça katılırım tabiki. amamerhaba hoş geldin ben Merve boylarimiz aynı lakin ben yaklaşık 92 kiloyum
Gel gel beraber güleriz
bı düzen kurmak lazım yoksa ben su koyvericem
Sohbete katıl sonra kilo verirsin
Sende benim kafadansin ortası yok ya heroo ya meroo
Benimde butun kılo kollarda badigart gibi görünüyorum
Hayat şekilde yaparız bu sefer inşallah amın
Gayet demgeli bir menüKahvaltı öncesi türk kahvesi sırkelı su
Kahvaltı 1o.3o
1 haslanmış yumurta
Salata
2 parça beyaz peynir
5 zeytin
Küçük kase domatesli biber kavurması
Ara 16.oo
1 caybardagı sütle pişirilmiş yulaf ezmesi (3hurma 1o cıg fındık ve kakou kattım efso oldu)
2o .3o
1 tabak pırasa yemeği
1 kase karnabahar kısır
Salata yoğurt 2 tane salatalık turşusu
2 lt su form çayı
Başladım daha fazla dayanamam sabah bşr tartı fotoğrafı gördüm inanamadımCumartesi asıl tartı gunumuz ogunde başlıyabılırsın lakın her geçen gün kayıp cnm
Gündü yoğunum mesaim 18.30 da bitiyor eve gel yemek yap ye derken 21 de bitiyor . 21.30 civarı da spor :))Akşam yapabışmek sporu ayrı bir azım örneğio saatte gunun yorgunluğu oluyor miskin miskin oturmak istiyor insan
Ahahah kolay gelsin salla mahkeme salonunuGünaydın canlarmahkememiz var hazırlndım oraya gıdecez şimdi.5 yıl önce ben çalışırken bı kaç kadın markette hırsızlık yapmıştı onun davası var.ilk defa hakim karşısına çıkıcam olay küçük ama ben büyük oynamayı düşünüyorum flimlerde görüp heves ederdim
Güzel sexy birşey olsun. Bence şimdi al içine girebilmek için azim olurBen de kocamın dogum gününe 23 aralık 69 olup kendime güzel bir elbise hediye etmek istiyorum
Günaydın geçmiş olsun nolduuGünaydin kizlar . Hastaneden yeni geldik . Toparlanayim gelecegim
Yollarını gözlüyor olacağımÇok sık online olamıyorum, oldukça katılırım tabiki. ama
Başlangıcın hayırlı olsun hayalimdeki yerdesin gel kiloları degiselim
AyhhYollarını gözlüyor olacağım
Hangi marka canim . Azicik su koyuyunca bile biztlatir normaldeAyhho zaman gelmişken bi soru sorayım, smoothie makinesi aldım maydonoz ve su koyuyorum ama çekmiyo neden olabilir bişeyi eksik mi yapıyorum acaba?
Smoothie makinam yok ama maydanozdan başka birşeyle shake yapmayi denedin mi maydanoz robottada çekerken dolanıyor bıçağa belki ondandırAyhho zaman gelmişken bi soru sorayım, smoothie makinesi aldım maydonoz ve su koyuyorum ama çekmiyo neden olabilir bişeyi eksik mi yapıyorum acaba?
I ıhh sen yetişBaşlangıcın hayırlı olsun hayalimdeki yerdesin gel kiloları degiselim