Mevlana değilim motivasyon için gel !

Merhaba arkadaşım hoşgeldin ben dilek şuan ki kılonla bile çıtırsındır aslında sen helede bizim kiloların yanında

Evet evet ilk sayfada okudum yarın bildirim yapayım 65 den fazla bile çıkabilirim herşeye hazırlıklıyım iyi ki buraya rastladım
Arkadaşım verecek çok kılon yok 1 ay sıkı bir diyet yap sonrada koruma yaparsın burda destek oluruz biz ozaman da

Bizde yıllardır byrdayız verıyoruz alınca tekrar gelıyoruz gruba olan sorumluluk bilinci,kılo konusunda senı anlayan kişilerin olması motıve edip rahat kılo vermeyi sağlıyor

Paso iş odaklı ol diyorsun sosyal olma

merhaba hoş geldin ben Merve boylarimiz aynı lakin ben yaklaşık 92 kiloyum

Zayıflamaya değil başlığı görünce gülmeye geldim çok orjinal
Gel gel beraber güleriz
Aa benim alintilarim gitmis
askrhpozitif canim benim emzirirken en avantajim bulgur ve kofteydi yap at buzluga parca parca cikar hemen . Bide lahanayi dograyip sirke ve tuzla kavanoza koyuyorum hemen bir yesillik salata
bı düzen kurmak lazım yoksa ben su koyvericem

Çok tatlısınız motivasyonumu toplayınca katılmak isterim aranıza
Sohbete katıl sonra kilo verirsin
Yani benim motivasyonum bir kayboldu mu her şeyi bırakıyorum. Su bile az içiyorum çünkü diyet yapmayacaksam niye su içeyim
Sende benim kafadansin ortası yok ya heroo ya meroo

Menüm

Sabah
Dereotu, maydanoz, nane
2 salatalık
2 kk peynir
2 sucuklu yumurta
2 dilim ekmek

Öğlen
2 kase yayla çorbası

Akşam
1 kase yayla çorbası
1 kuşbaşılı pide
1bardak içe tea

Su :2lt

Merhaba arkadaşım hoşgeldin ben dilek şuan ki kılonla bile çıtırsındır aslında sen helede bizim kiloların yanında
Hoşbuşdum memnun oldum :)) göbek sevmiyorum ben direk göbeğe gitti :))
Arkadaşım verecek çok kılon yok 1 ay sıkı bir diyet yap sonrada koruma yaparsın burda destek oluruz biz ozaman da
1-2 ay sıksam yeterli diyorum ah ah özlüyorum 57 leri . Teşekkür ederim destek olalım birbirimşze
Bizde yıllardır byrdayız verıyoruz alınca tekrar gelıyoruz gruba olan sorumluluk bilinci,kılo konusunda senı anlayan kişilerin olması motıve edip rahat kılo vermeyi sağlıyor
Aynen öyle . Alınca geliyorum direk kk
Ben daha sporu düzene sokamadım haftada 4 gun yapsam yeter şimdılık
Benim kilo verdiğim dönemde çok düzenliydi onu bırakınca da öyle kolay geldi ki kilolar
Sabah çok güzel de akşam ah pide ah

Hiç sorma çok zorlanıyorum

iyi akşamlar
Menümü yazmayayım şimdi zaten bugünkü menüm beni kilo verme konusunda ciddi aşamaya getirdi
Sporumu yaptım
45 dk yürüyüş bandı / 6 hız , değişken rampa
Toplamda da 10.914 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…