- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
-
- Konu Sahibi North River
Aynı şekildeyim canımKorumakta sorun canim . 11 yildir kkdayim neredeyse hamilelikler dışında bir al bir ver hep
Geçmişte kaldı o günler tatlım bu sefer son verip almıycaz bidahaAynı şekildeyim canım
Hadi bakalım hepimize basarilar diliyorumGeçmişte kaldı o günler tatlım bu sefer son verip almıycaz bidaha
Merhaba arkadaşım hoşgeldin ben dilekmerhabalar :) başlık çok iyi ya
Ben de gelebilir miyim
İsmim banu 1.70 boyum
Doğum kilolarımı geçen yaza girmeden verdim 57 ye ulaştım ve şu son 1 aydır 65 e ulaştım yine ve duramıyorum yiyorum
Destek olalım mı birbirimizeee
Balım bızim hatamız senle yarısmadan çıkar çıkmaz yarışma haftasının acısını çıkarmak oluyor oda yerımızde saydırdıHadi bakalım hepimize basarilar diliyorum
Evet kesinlikle. Çok doğru söylüyorsunBalım bızim hatamız senle yarısmadan çıkar çıkmaz yarışma haftasının acısını çıkarmak oluyor oda yerımızde saydırdı1 ay hıc bozmasak hem guzel kılo vrtıcez hemde alışmış olucax dıyete
Ailemizin akıl küpünün fikriZayıflamaya değil başlığı görünce gülmeye geldim çok orjinal
Arkadaşım verecek çok kılon yok 1 ay sıkı bir diyet yap sonrada koruma yaparsın burda destek oluruz biz ozaman daEvet evet ilk sayfada okudum yarın bildirim yapayım 65 den fazla bile çıkabilirim herşeye hazırlıklıyım iyi ki buraya rastladım
Ne topu onlar
Bizde yıllardır byrdayız verıyoruz alınca tekrar gelıyoruzMemnun oldum 30 yaşındayım . Kiloları verdim diyip rahatladım sanırım fazla rahatlamışım dediğin gibi şarampole yuvarlanıyorumbiraz önce bi pasta daha götürünce dedim banu yeter . Daha önce burayla kilo vermiştim cuma yarışmalarında. Kilo alınca yine girdim foruma . Burda birbirimize destek olmak çok işe yarıyor
Ben daha sporu düzene sokamadım haftada 4 gun yapsam yeter şimdılıkBen gideyim yemek yapayım akşam sporumu yapıp geleyim görüşmek üzere
Paso iş odaklı ol diyorsun sosyal olmaBalım işin sırrı kendine vericen gazıevelallah sen güçlü kadınsın çolugun çocugun ihtiyaçlarınıda karşılar krndın içinde birşeylere vakıt bulursun diye öv merveyi planlı programlı ol. hızlı pratik hareket et ..boş şeylerle zamanı oldurme tel uzunca konuşmak konu komşu ıle kapılarda boş muhabbet etmek gıbı
merhaba hoş geldin ben Merve boylarimiz aynı lakin ben yaklaşık 92 kiloyummerhabalar :) başlık çok iyi ya
Ben de gelebilir miyim
İsmim banu 1.70 boyum
Doğum kilolarımı geçen yaza girmeden verdim 57 ye ulaştım ve şu son 1 aydır 65 e ulaştım yine ve duramıyorum yiyorum
Destek olalım mı birbirimizeee
Gel gel beraber gülerizZayıflamaya değil başlığı görünce gülmeye geldim çok orjinal
bı düzen kurmak lazım yoksa ben su koyvericemAa benim alintilarim gitmis
askrhpozitif canim benim emzirirken en avantajim bulgur ve kofteydi yap at buzluga parca parca cikar hemen . Bide lahanayi dograyip sirke ve tuzla kavanoza koyuyorum hemen bir yesillik salata
Sohbete katıl sonra kilo verirsinÇok tatlısınız motivasyonumu toplayınca katılmak isterim aranıza
Sende benim kafadansin ortası yok ya heroo ya merooYani benim motivasyonum bir kayboldu mu her şeyi bırakıyorum. Su bile az içiyorum çünkü diyet yapmayacaksam niye su içeyim
Hoşbuşdum memnun oldum :)) göbek sevmiyorum ben direk göbeğe gitti :))Merhaba arkadaşım hoşgeldin ben dilekşuan ki kılonla bile çıtırsındır aslında sen helede bizim kiloların yanında
1-2 ay sıksam yeterli diyorum ah ah özlüyorum 57 leri . Teşekkür ederim destek olalım birbirimşzeArkadaşım verecek çok kılon yok 1 ay sıkı bir diyet yap sonrada koruma yaparsın burda destek oluruz biz ozaman da
Aynen öyle . Alınca geliyorum direk kkBizde yıllardır byrdayız verıyoruz alınca tekrar gelıyoruzgruba olan sorumluluk bilinci,kılo konusunda senı anlayan kişilerin olması motıve edip rahat kılo vermeyi sağlıyor
Benim kilo verdiğim dönemde çok düzenliydi onu bırakınca da öyle kolay geldi ki kilolarBen daha sporu düzene sokamadım haftada 4 gun yapsam yeter şimdılık
Sabah çok güzel de akşam ah pide ahMenüm
Sabah
Dereotu, maydanoz, nane
2 salatalık
2 kk peynir
2 sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Öğlen
2 kase yayla çorbası
Akşam
1 kase yayla çorbası
1 kuşbaşılı pide
1bardak içe tea
Su :2lt
Eki Görüntüle 3152071
Hiç sorma çok zorlanıyorumHoşbuşdum memnun oldum :)) göbek sevmiyorum ben direk göbeğe gitti :))
1-2 ay sıksam yeterli diyorum ah ah özlüyorum 57 leri . Teşekkür ederim destek olalım birbirimşze
Aynen öyle . Alınca geliyorum direk kk
Benim kilo verdiğim dönemde çok düzenliydi onu bırakınca da öyle kolay geldi ki kilolar
Sabah çok güzel de akşam ah pide ah