Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
merhabalar kolitten çektiğimi bir ben nir Allah bilir. 2 gündür metsil zinco ve daha sonra humananın iyi geceelr çayını veriyorum. çok iyi geldi güzelce uyudu .çok sık kalktı ama en azından o çığlık çığlıkm ağlaması yok. bide aptamiil comforrmil kullandım.. sizce çokmu ilaç veriyorum. şimdide vicdan yapmaya başladım.ama kızım çok fena .bu ilaçlar bağımlılık yaparmı diye düşünüyorum.
canım aynı sorun bizdede var bende metsil kullandım işe yaramadı zico kullanıyorum ayrıca aptamil conformil de kullandım ama oğlum sevmedi mamayı şimdi aptamil 1 kullanıyorum başka mama içmiyor gazımızda halen devam ediyor
canım aynı sorun bizdede var bende metsil kullandım işe yaramadı zico kullanıyorum ayrıca aptamil conformil de kullandım ama oğlum sevmedi mamayı şimdi aptamil 1 kullanıyorum başka mama içmiyor gazımızda halen devam ediyor
bebeğin ne kadarlık benimki 2 aylık olacak ama çok bunaldım ve yoruldum .saçımı taramadan yaşıyorum.kuaföre bile gidemiyorum.bide evdekilere yemek temizlik çokkk yorgunum çok
yakında işe başlayacağım ne yaparım bilemiyorum.
bebeğin ne kadarlık benimki 2 aylık olacak ama çok bunaldım ve yoruldum .saçımı taramadan yaşıyorum.kuaföre bile gidemiyorum.bide evdekilere yemek temizlik çokkk yorgunum çok
yakında işe başlayacağım ne yaparım bilemiyorum.
canım benim oğlum 4 aylık ama hala geçmedi canım napalım aynen sana katılıyorum kaşımı aldıracak vaktim yok kendimi kötü hissediyorum ama onu çokkkkkkk seviyorum katlanıcaz artık
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
size tecrübelerimle yardımcı olmak isterim kızım 2 yaşında. 6 aylık olana kadar kolikten çok çektik ben de bebeğim de... bizde zinco damla işe yaradı başka bir şey vermememi söyledi doktor bunların doğal barsak hareketleri olduğunu bebeğin bunlara alışkın olmadığı için yadırgadığını ve ilaçların uyuşukluktan başka bir şey yapmayacağını söyledi ama olsun azcık sakinleşmesi bile benim için harikaydı. bize doktorumuz sallanan titreşimli anakucağı almamızı tavsiye etti ben de fisher priceın luv u zoo anakucağını aldım titreşime alıyordum öğlenleri onda 3 kez 1.5 saatten 4.5 - 5 saat uyuyordu. ama o da bebeğimi uyurken sallanmaya alıştırdı ama olsun ben onu göze almıştım. sonra ütüyle havluları ütüleyip ısıtıyordum saf zeytin yağını da ellerimin arasında ısıtıp üstten alta doğru hafifçe bastırarak sürüp üzerine ılık havlu kapatıp giydiriyordum.havlu soğudukça değiştiriyordum. bir de 4. aydan sonra eşim ellerinin üzerine yatırıp bir eli karnına baskı yapacak şekilde uçak gibi uçuruyordu bunu tesadüfe oyun yaparken bulduk ama en çok bu gaz çıkarmasına yaradı.
bırakın ilk 2 ayı ben 1 sene kuaför gitmeye değil yemek yapacak vakit bulamadım bu yaşadıklarım şimdi beni 2. çocuk konusunda bile düşündürüyor ama her şey geçiyor o kadar çok takılmayın yürüyene kadar en rahat zamanlar aslında yürüdükten sonra peşinde koşmaktan canınız çıkıyor misafirlikte her tarafı kurcalıyor bizim şimdi de 2 yaş sendromumuz başladı Allah bütün annelerin yardımcısı olsun sabır versin.