Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oğlum 38 günlük geçen hafta doktor metsil damla verdi oğlum cuma günü cumartesi pazar kabızdı oğlum çok canı yandı sürekli kramp karnında.pazartesiden beri 3 gündürde ishal içi dışına çıkdı yavrumun durmadan yellio kaka yapıo zaten pek gaz problemi yokdu doktor damlayı vermeden önce ama şimdiçok kötü uykular haram oldu oğluma sürekli karnı ağrıo kaka yapıo kıpkırmızı oluo yüzü bana bi öneride bulunurmusunuz.yan etkisi olmadığı yazıo prospektüsünde ama bnm oğluma yaramadığını düşünüorum sabah öğlen verdim ama artık vermiyim diorum
kimse bişey yazmamş ama ben yazıyım damlayı kullanmayı bırakdıkdan snra düzeldi oğlum o damlayı vermiyorum artık yan ekisi yokdr denio ama bal gbide var
oğlum 38 günlük geçen hafta doktor metsil damla verdi oğlum cuma günü cumartesi pazar kabızdı oğlum çok canı yandı sürekli kramp karnında.pazartesiden beri 3 gündürde ishal içi dışına çıkdı yavrumun durmadan yellio kaka yapıo zaten pek gaz problemi yokdu doktor damlayı vermeden önce ama şimdiçok kötü uykular haram oldu oğluma sürekli karnı ağrıo kaka yapıo kıpkırmızı oluo yüzü bana bi öneride bulunurmusunuz.yan etkisi olmadığı yazıo prospektüsünde ama bnm oğluma yaramadığını düşünüorum sabah öğlen verdim ama artık vermiyim diorum
kimse bişey yazmamş ama ben yazıyım damlayı kullanmayı bırakdıkdan snra düzeldi oğlum o damlayı vermiyorum artık yan ekisi yokdr denio ama bal gbide var
kızıma gazdan dolayı uzun süre metsil kullandım hiç yan etkisini görmedim
acaba dozumu fazla geldi
kızıma gazdan dolayı uzun süre metsil kullandım hiç yan etkisini görmedim
acaba dozumu fazla geldi
doktor 5 er damla günde 3 kez ver dedi bnde öle ypdmmm sz?
doktor 5 er damla günde 3 kez ver dedi bnde öle ypdmmm sz?
bizde o şekil kullandık ama bize sadece yararı oldu
kızımın gazını büyük ölçüde azalttı
bizde o şekil kullandık ama bize sadece yararı oldu
kızımın gazını büyük ölçüde azalttı
zaten çok fazla gaz prblemi yokdu oğlumun 1.5 aydan snra düzeldi sadece her sabah 2saat karnı ağprıodu kaka yapnca rahatlıoduu metsili 1 hafta kullandık içi dışına çıkdı yan ekisi yok diolar ama benm bebeğime yaramadı bi dahada kullanmadım htta attm çöpe zaten gaz problemimzde yok btti