Metro turizmin patronunun ‘Olay paralelciler tarafından gündeme getiriliyor’
Şeytana uymuşsa serbest bırakılmalı tabi ki, ne bekliyorduk?
Toplumun bu tip şeyler karşısında tepkisiz kalması, kadını suçlaması ya da inanmaması çok korkunç değil mi?
Kabus gibi. Bagriyorsun. Sinirden ne hale gelmissin korkuyorsun. Etrafinda 40-45 kisi bön bön bakiyor. Kabus resmen kabus.
Şeriat olmadan bu devletin adaletini kim tutuyor yine versinler cezasını helal olsun diyelim biz deSeriatte cezası ne olurdu bu adamın merak ettim .
İşte bende merak ediyorum bu kanunlari kim yazmış .Hep koprulerden, yollardan böyle kararlar veriyo hakimler. .Şeriat olmadan bu devletin adaletini kim tutuyor yine versinler cezasını helal olsun diyelim biz de
İlk iş anayasa ve başkanlık değişecekmiş anayasayı hangi yönde değişecekler acaba?İşte bende merak ediyorum bu kanunlari kim yazmış .Hep koprulerden, yollardan böyle kararlar veriyo hakimler. .
Değişim şart .Yoksa daha cok laf yer kopruler ..İlk iş anayasa ve başkanlık değişecekmiş anayasayı hangi yönde değişecekler acaba?
Böylesi pislikler içinde birşeyler düşünüyorlar mı merak ediyorum
Rezalet resmen,yap yap sonra şeytana uydum de çık işin icinden,ne ala memleket.
Bu adam vazgeçecek mi bu yaptığından?
Daha beterini yapmayacağı ne malum potansiyel sapığın?
Bir film vardı Mınorıty Report, orada kahinler vardı suç işlenmeden önce tespitini yapıp engelliyorlardı o geldi aklıma. Bizede lazım bunlardan ama filmdeki kadar az sayıda olmayacak yüzlerce olmalı zira adım başı taciz,tecavüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?