- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Muharrem İnceyle Vefa Salmanı izliyorum da ulan ne yemiş akp yalova belediyesi o nasıl rant oyle .Aksırıncaya tıksırıncaya kadar yemişler.
Ankara içinde farklı olduğunu düşünmüyorum ben eksiği yok fazlası vardır hatta
Gece 11den sonra sokakta ne işiniz var o bile çok. Hava kararınca eve!
Buna da şükür
Akşam ezanı okumadan evde olmalıyızla büyüyen nesildenim, ya böyle olsa
Yok aynen iste aliskinim ben yadirgamadim. Beter olsun. Universteyi ailemin yannda okudum hala aksam ezani muhabbeti dondururlerdi ben cildirirdim.akpnin yasaklari babaminkilere cok benziyor. Hep ben mi cekicem diger gencler de ceksin.
çeksinler tabi
hayatımda 3 4 kez Ankara'ya gittim ama gerçekten ulaşım yönünden çok düzenli bir şehir. trafiğin akışı müthişti. o alt geçitler üst geçitler. metro sıklığı...
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin su baskınlarına karşı aldığı 'etkili' önlem, görenleri şaşkına çevirdi.
Ankara metrosunda yağmura karşı kovalı önlem. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, gittikçe etkisini artıran yağmur sebebiyle sıvası dökülen ve metroya akan suları önlemek amacıyla aldığı önlem yurttaşları şaşkına çevirdi. Yağmur sularının aktığı yere kovalar yerleştirilirken, su birikintilerinin olduğu yere 'dikkat kaygan zemin' uyarıları yerleştirildi.
Eki Görüntüle 1107645 Eki Görüntüle 1107646 Eki Görüntüle 1107647 Eki Görüntüle 1107648
Ben burayı hiç tertemiz görmedim angry :))
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin su baskınlarına karşı aldığı 'etkili' önlem, görenleri şaşkına çevirdi.
Ankara metrosunda yağmura karşı kovalı önlem. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, gittikçe etkisini artıran yağmur sebebiyle sıvası dökülen ve metroya akan suları önlemek amacıyla aldığı önlem yurttaşları şaşkına çevirdi. Yağmur sularının aktığı yere kovalar yerleştirilirken, su birikintilerinin olduğu yere 'dikkat kaygan zemin' uyarıları yerleştirildi.
Eki Görüntüle 1107645 Eki Görüntüle 1107646 Eki Görüntüle 1107647 Eki Görüntüle 1107648
Sen misin Mansur Başgana oy vermeyen! Melih iliğinizi kurutmadan gitmeyecek..
LG-P710 Tapatalk
verdikte adam gibi sayılmadı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?