• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metro saatleri geri çekildi

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Başkentte metro ulaşım saatleri geri çekildi. Ankaralı saat 23.00'da evinde olacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 12 Mayıs Pazartesi gününden itibaren metro saatlerinin değiştiğini açıkladı. Ankara metro seferlerinin saatlerinin erkene çekilmesi, Ankaralılar tarafından tepkiyle karşılaşırken, kentte gece ulaşımına ilişkin şikayetler de arttı. Ankara’da son metro seferi geçmişte Kızılay’dan hareketle 00.40 iken, 23.00′a çekildi. Yaz aylarında Ankaralıyı sıkıntıya sokacak yeni düzenleme ile son durak olan Batıkent’ten Kızılay yönündeki metro seferleri de 23.40′tan, 22.30’a alındı.

Yapılan düzenleme sonucu yeni sefer saatleri şöyle:
OSB / Törekent – Batıkent İstasyonu yönüne 22.00
Batıkent – OSB / Törekent İstasyonu yönüne 23.00
Batıkent – Kızılay İstasyonu yönüne 22.30
Kızılay – Batıkent İstasyonu yönüne 23.00
Koru – Kızılay İstasyonu yönüne 22.30
Kızılay – Koru İstasyonu yönüne 23.00

ADAYLAR ARASI METRO İNATLAŞMASI
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesinde, Ankara’da çok sayıda öğrencinin olduğunu belirterek, kentlerin insanların sosyalleştiği yerler olduğunu söylemiş ve “Ankara’yı 24 saat yaşayan bir kent haline getireceğiz” demişti. Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek ise yerel seçimlerden birbuçuk ay sonra ulaşım saatlerini geriye çekti.
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/metro-saatleri-geri-cekildi-505134/

Son düzenleme:
Muharrem İnceyle Vefa Salmanı izliyorum da ulan ne yemiş akp yalova belediyesi o nasıl rant oyle .Aksırıncaya tıksırıncaya kadar yemişler.

Gece 11den sonra sokakta ne işiniz var o bile çok. Hava kararınca eve!

Buna da şükür :27:
Akşam ezanı okumadan evde olmalıyızla büyüyen nesildenim, ya böyle olsa:1:

Yok aynen iste aliskinim ben yadirgamadim. Beter olsun. Universteyi ailemin yannda okudum hala aksam ezani muhabbeti dondururlerdi ben cildirirdim. :37::37: akpnin yasaklari babaminkilere cok benziyor. Hep ben mi cekicem diger gencler de ceksin.:37::37:

Yok aynen iste aliskinim ben yadirgamadim. Beter olsun. Universteyi ailemin yannda okudum hala aksam ezani muhabbeti dondururlerdi ben cildirirdim. :37::37: akpnin yasaklari babaminkilere cok benziyor. Hep ben mi cekicem diger gencler de ceksin.:37::37:

:1::1::1::1::1: çeksinler tabi :3:

hayatımda 3 4 kez Ankara'ya gittim ama gerçekten ulaşım yönünden çok düzenli bir şehir. trafiğin akışı müthişti. o alt geçitler üst geçitler. metro sıklığı...

:1::1::1::1::1: çeksinler tabi :3:

hayatımda 3 4 kez Ankara'ya gittim ama gerçekten ulaşım yönünden çok düzenli bir şehir. trafiğin akışı müthişti. o alt geçitler üst geçitler. metro sıklığı...

Ben üniversite bitince 6 ay kadar Ankara'da yaşadım, çalıştım. İlk başlarda İstanbul'dan sonra trafik olmaması güzel geliyor. Ohh be hayat bu diyorsun. Ama gece 10 olmadan evime ulaşmaya çalışmanın acısı, ulaşım aracı bitmişse taksiye tonla para yedir. Ankara'da taksi istanbuldan daha pahalı. Metroların içi hep pislik hep bir inşaat. Bir de aktarma istanbuldaki gibi değil. Tek aktarma yapabiliyosun. Zaten genelde aktaracak ikinci bir araç otobüs olmuyor da ulaşım dolmuşla sağlanıyor. Sen muhtemelen merkez yerlerde gezmişindir. Belli bölgeden çıkmazsan Ankara iyidir. Biraz uzaklaşırsan kala kalıyosun. Ankara arabasız çekilmiyor. :)

Evdeki vatandasin guvenligini saglamak daha kolay mi geldi acaba :)
Simdi kim ugrasacak gece gece mi dediler naptilar :)

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin su baskınlarına karşı aldığı 'etkili' önlem, görenleri şaşkına çevirdi.

Ankara metrosunda yağmura karşı kovalı önlem. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, gittikçe etkisini artıran yağmur sebebiyle sıvası dökülen ve metroya akan suları önlemek amacıyla aldığı önlem yurttaşları şaşkına çevirdi. Yağmur sularının aktığı yere kovalar yerleştirilirken, su birikintilerinin olduğu yere 'dikkat kaygan zemin' uyarıları yerleştirildi.
$BnL5AtFCMAAww-c.jpg $BnL5M1-CAAAD6IC.jpg $BnL6EeQCcAEOGPf.jpg $BnLlcBACEAAeXkg.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin su baskınlarına karşı aldığı 'etkili' önlem, görenleri şaşkına çevirdi.

Ankara metrosunda yağmura karşı kovalı önlem. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, gittikçe etkisini artıran yağmur sebebiyle sıvası dökülen ve metroya akan suları önlemek amacıyla aldığı önlem yurttaşları şaşkına çevirdi. Yağmur sularının aktığı yere kovalar yerleştirilirken, su birikintilerinin olduğu yere 'dikkat kaygan zemin' uyarıları yerleştirildi.
Eki Görüntüle 1107645 Eki Görüntüle 1107646 Eki Görüntüle 1107647 Eki Görüntüle 1107648

Ben burayı hiç tertemiz görmedim angry :))

Eki Görüntüle 1107645 Eki Görüntüle 1107646 Eki Görüntüle 1107647 Eki Görüntüle 1107648

İlahi adalet mi diyoruz hep bir agizdan yoksa? İzmir de su baskini oldugunda gondol keyfi diyen melih gokcek ne diyecek bu ise ?
Evet ilahi adalet var ve er gec yerini buluyor.Yine rezil olduguyla kaldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back