- 19 Mayıs 2017
- 7
- 0
- 86
- 49
İki sene önce o zaman bulunduğum ilde bir hocaya çene ucu ameliyatı için gittim . Ben istemediğim halde metpor implant takacağını söyledi ben ise minicik bir silikon protez koydurmak istiyordum. Sonuçta koskoca hoca ,doktorun ısrarıyla çeneme dört vida atıldı. İki senedir geçmeyen çene uyuşukluğu son zamanlarda ağrıya dönüştü.Alt dişlerim çok düzgündü, çarpıldılar resmen şekildeğiştirdiler.Bazıları aralandı bazıları yanaştı.Dişetlerimde çekilme başladı.Ağrı yüzünden Hiçbir işime odaklanamıyorum.Ağrı ve uyuşukluğu hissetmemek için sürekli dişlerimi sıkıyorum.Bu bende tik oldu. Kaç kez doktoruma şikayetlerimi anlatsam yok sen öyle hissediyosundur. Uyuşukluk Ağrı kesinlikle olmaz diye beni geri çeviriyor. Beni dinlemiyor bile sanırım uğraşmak istemiyor.Problemi kabul etse bu ağrı Ve uyuşukluğu nasıl ortadan kaldırabileceğimizi sormak istiyorum o aşamaya bile gelemedik.Kendimce şöyle düşünüyorum iki senedir dokular iyice metporu sardı oraya iyice fikse oldu . Çene altından minicik açılıp sadece vidalar çıkartılsa rahatlarmışım gibi geliyo. Bu konuda bilgiye ve önerilere ihtiyacım var.