• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metotreksat sonrası hamilelik

nryx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
2
0
1
26
Ben 31 ekimde 90 beta değeri ile dış gebelik denilerek metotreksat iğnesi oldum. Yaklaşık 7 gün parça ve kanama yaşadım değerim sıfırlanmıştı. Pazartesi yani 9 Aralık günü beta 2200 ile doktora gittim ve kese göründü henüz hiç regl olmadan hamile olduğumu öğrendim. Doktorum için rahat edecekse bi regl bekle demişti ama şimdi endişeliyim doktor takip edileceğini söyledi bu kadar erken hamile olan var mı ne düşünüyorsunuz?

Ben 31 ekimde 90 beta değeri ile dış gebelik denilerek metotreksat iğnesi oldum. Yaklaşık 7 gün parça ve kanama yaşadım değerim sıfırlanmıştı. Pazartesi yani 9 Aralık günü beta 2200 ile doktora gittim ve kese göründü henüz hiç regl olmadan hamile olduğumu öğrendim. Doktorum için rahat edecekse bi regl bekle demişti ama şimdi endişeliyim doktor takip edileceğini söyledi bu kadar erken hamile olan var mı ne düşünüyorsunuz?

Bende 1 ekimde metotreksat iğnesi oldum bana 6 ay korun demişti ama ben korunamadım şimdi yeniden gebe olduğumu öğrendim bu gün kese göründü ama pek belirli bişey yok bu iğneden dolayı çocuk engelli doğabilir neden beklemedin dedi bana doktor bende ne yapacağımı bilmiyorumm

kotun demedımı hıc doktor sıze bende ıne yaptım ama korunmadım gebe kalamadım bana rahim filmi cektır dedı ama cektırmedım

Back
X