Iyi günler.dış gebelik için Metotreksat yaptırıp hamile kalan var mı? Kaç ay sonra?bazı doktorlar 3 ay bazıları 6 ay bekle diyor. 5ayında denemek istiyorum sorun olur mu acaba
Ben de yaşadım. İki farklı doktora sordum ikisi de 6 ay beklenmeli dedi. İğnenin zehri vücuttan ve yumurtalıklardan anca atılıyormuş. Bebeğe zararı olabilirmiş. Ama bir arkadaşım dış gebelik sonrası 5. Ayda hamile kaldı bebeği doğdu gayet sağlıklı. Ben riske atmadım bekledim o ayrı.:)
Ben de yaşadım. İki farklı doktora sordum ikisi de 6 ay beklenmeli dedi. İğnenin zehri vücuttan ve yumurtalıklardan anca atılıyormuş. Bebeğe zararı olabilirmiş. Ama bir arkadaşım dış gebelik sonrası 5. Ayda hamile kaldı bebeği doğdu gayet sağlıklı. Ben riske atmadım bekledim o ayrı.:)
Aslında bayağı zararı var galiba iğnenin. Bende iğne oldum 3 ay önce kaç doktora sordum 6 ay dediler ama ben 5. Ayından sonra yumurtlama tarihinde değerlendirmek istiyorum. Bol bol su içiyorum ki vücudumdan atılsın diye. Rabbim gönlümüze göre versin.
Amin inşAllah.bende aynı duşuncedeyim. 5 ayında istiyorum ama bir yanımda çok korkuyor ki ya hasta olursa diye. Fazlada yazan olmadı kızlardan deneyenlerden bilgilenerdik
Amin inşAllah.bende aynı duşuncedeyim. 5 ayında istiyorum ama bir yanımda çok korkuyor ki ya hasta olursa diye. Fazlada yazan olmadı kızlardan deneyenlerden bilgilenerdik
Merhaba.hayır yüzüm çok sivilce yaptığı için birden bire. Diane 35 iç dedi doktorum.üzgünüm bu konuda ama mecbur kaldım. 6 ay tamamına bir ay kalmıştı şimdi diane ile 3 ay daha uzadı(