Ombre, son günlerde ne kadar cok duyuyoruz bu kavramı öyle değil mı? İsin açığı hicbir kuaforde tam sonuc elde edilemeyeceğini düşündüğüm icin cok da sicak bakmıyordum ombreye. Ta ki metin bey ve ekibiyle tanisincaya kadar. İlk kez gittiğim bir kuaförde bu kadar cok mucizeye tanık olabileceğimi bilmiyordum. Sadece sacımı boyatmak istiyordum ama en güzeli olsun Diyordum hani bilirsiniz bütün enleri barındıranindan. (en güzeli en parlagi en yumusagi en canlısı en populeri en begenileni....) salonda metin bey karşıladı beni.ne istediğimi anlattım. Hemen anladı.cok Zeki bir adam ilgili ve bilgili.bence en önemlisi sizi dinlemesi. Her neyse sacım boyandı ve sonuc mükemmelden de öte bir harika. İlk defa saçlarımın bu kadar yumuşak olduğunu gördüm. Oysa Islem gormuş bir saçta bunun mümkün olmayacagini hepiniz bilirsiniz.renk geçişleri kesimdeki ahenk. Kısacası sonuc harika. Kk aracılığıyla kendisine ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ediyorum.I'sini iyi yapan insanları seviyorum. Tüm hemcinslerime tavsiyemdir. Mutlaka fikir edinmek icin bile olsa bu salona uğrayın derim.