metiler draje kullanan varmı

Kızlar geçmiş olsun ben pazartesi düşük yaptım kürtaj yaptırmadım düşer dedim ve çok az zarlar kalmış bu ilacı verdi günde 3 kere pazar günü kontrole gel Dedi çok Ağrı'n kanaman olması normal Dedi ben ağrı kesici de kullansam mı bununla birlikte

Ya ben kürtaj olalı 12. Gün hala lekelenme var Metileri içince oluyo ağrı falan yok parçada yok sadece peçeteye silince geliyo Okadar ne Zaman biter bu sizin ne kadar sürdü bu lekelenme falan

3 gündür metinler kullanıyorum kürtajdan sonra parça kaldı nerdeyse tamamını evde düşürdüm iki gün önce
şimdi bel ağrısı başladı adım atamıyorum oturduğum yerde bel sancısı çekiyorum şimdide normalmi

Merhaba hanımlar 4 gün önce 8 haftalik bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum metiler draje die bi ilaç kullanıyorum ve cok sancı yapıyo bu durumu yaşayan varmı acaba
Rahimin toparlanması için o ilaç üç gün üç tane kullanıyorsun sadece

Merhaba baya bi aradan sonra yazıyorum ama metiler draje kullanınca mı kanamanız kesildi? Ben de kürtaj oldum 15 gün boyunca kanamam durmadı ve doktor biriken kan tam atılmamış diyerek metileri kullanmamı söyledi. Anlamadığım şey şu, bu hap rahimdeki kanın atılmasını sağlıyorsa kanamayı arttırması gerekmez mi? Ben iki gündür kullanıyorum ve kanamam durdu gibi neredeyse, zaten tam kanama da değil lekelenme gibiydi o da kalmadı şimdi. Sizin de kanamanızı hap mı kesti merak ettim

Merhaba baya bi aradan sonra yazıyorum ama metiler draje kullanınca mı kanamanız kesildi? Ben de kürtaj oldum 15 gün boyunca kanamam durmadı ve doktor biriken kan tam atılmamış diyerek metileri kullanmamı söyledi. Anlamadığım şey şu, bu hap rahimdeki kanın atılmasını sağlıyorsa kanamayı arttırması gerekmez mi? Ben iki gündür kullanıyorum ve kanamam durdu gibi neredeyse, zaten tam kanama da değil lekelenme gibiydi o da kalmadı şimdi. Sizin de kanamanızı hap mı kesti merak ettim
Bu sorunuza cevap buldunuz mu? Aynı durumu yaşıyorum ..

Canım seninle aynı durumdayım ilacı bırakınca kanaman başlamış miydi

Uzun zaman sonra ben de yazıyorum. Düşük yaptıktan sonra doktor bu ilacı verdi fakat inanılmaz bir sancı yapıyor. Acile gittim. Doktor ağrı kesici alabileceğimi söyledi bu ilaçla birlikte. Bu ilaçla birlikte ağrı kesici aldınız mı? Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. Parça düşürmedim ama kanamam devam ediyor

X