Emzirenler var mı aramızda benimki 1 yaşına girdi çocuğu 6 aydan büyük olupta tutabilecek olan var mı? Bende sistit var susuzlukta mahvoluyorum
Benim ki 14 aylik emziriyorum ama tutacagim Allah izin verirse kizim 10 aylikken tutmustum . Insallah Rabbim kolayligini vrrirEmzirenler var mı aramızda benimki 1 yaşına girdi çocuğu 6 aydan büyük olupta tutabilecek olan var mı? Bende sistit var susuzlukta mahvoluyorum
Canim tutmayabilirsin kazasini yaparsin gecen sene kizim 10 aylikti ben 2 gun tuttum 3.gun tutmadim o sekilde 2 gun tutup 3.gun ara verdim sıkıntı olmadiEmzirenler var mı aramızda benimki 1 yaşına girdi çocuğu 6 aydan büyük olupta tutabilecek olan var mı? Bende sistit var susuzlukta mahvoluyorum
Canim tutmayabilirsin kazasini yaparsin gecen sene kizim 10 aylikti ben 2 gun tuttum 3.gun tutmadim o sekilde 2 gun tutup 3.gun ara verdim sıkıntı olmadi
Gecen sene bir yasinda kizi olan arkadasimla bu sekilde yaptik sikinti olmadiHiç tutmamaktan iyidir. Mantıklıymış bu ben de böyle deneyeyim bari
Gecen sene bir yasinda kizi olan arkadasimla bu sekilde yaptik sikinti olmadi
Geçen senede lohusalık zamanıma denk gelmişti yeni doğum yapmıştım geçen seneden borcum var zaten :) bu sene ilk gün bi tutayım bakalım süt olayını ne derece etkileyecek bir de beni tabi tek ilacım suCanim tutmayabilirsin kazasini yaparsin gecen sene kizim 10 aylikti ben 2 gun tuttum 3.gun tutmadim o sekilde 2 gun tutup 3.gun ara verdim sıkıntı olmadi
Benimkide yaşına girdi ama mememden hiç inmiyorBenim 7 aylık olacak ramazanda ama ben tutamayacağım. Çok sık emiyor çünkü
Bebişini emziriyorsan ardarda tutma derim. Sonra tutarsın . Mazeretın var. Olmadı bi gun tutp bı gun tutmazsın. Ben gebeyım ,sanırım oylr yapıcamEmzirenler var mı aramızda benimki 1 yaşına girdi çocuğu 6 aydan büyük olupta tutabilecek olan var mı? Bende sistit var susuzlukta mahvoluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?