Meteoroloji: Hava sıcaklıkları hafta sonundan itibaren azalacak

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Ramazan ayı ile yurdun aşırı sıcak havanın etkisine gireceği haberlerinin aksine, hava sıcaklıkların hafta sonundan itibaren azalarak Ramazan ayının ilk haftasında Türkiye genelinde uzun yıllar ortalamaları civarında olacağının beklendiği belirtildi.
meteoroloji-hava-sicakliklari-hafta-sonundan-itibaren-azalacak-7126178.Jpeg

DHA

Geçtiğimiz hafta mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının artarak, yurdun batısında mevsim normallerinin 2-5 derece üzerinde, doğusunda ise mevsim normalleri civarında seyredeceği belirtildi, Mevsim normallerinin İstanbul'da 23, Ankara'da 24, İzmir'de 30 derece olduğu bu hafta en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara ve İstanbul'da 28-30, İzmir'de 33-35 derece arasında olacağı tahmin edildiği ifade edildi.

Ramazan ayı ile yurdun aşırı sıcak havanın etkisine gireceği haberlerinin aksine, hava sıcaklıkların hafta sonundan itibaren azalarak Ramazan ayının ilk haftasında Türkiye genelinde uzun yıllar ortalamaları civarında olacağının beklendiği belirtildi. Haziran ayının ikinci yarısında ise, uzun vadeli tahmin verilerine göre hava sıcaklıklarının ülke genelinde artacağı ve Haziran ayı ortalamalarının 1-3 derece üzerinde seyredeceğinin ön görüldüğü açıklandı.

http://www.milliyet.com.tr/meteoroloji-hava-sicakliklari-gundem-2255322/

Emzirenler var mı aramızda benimki 1 yaşına girdi çocuğu 6 aydan büyük olupta tutabilecek olan var mı? Bende sistit var susuzlukta mahvoluyorum :(

Emzirenler var mı aramızda benimki 1 yaşına girdi çocuğu 6 aydan büyük olupta tutabilecek olan var mı? Bende sistit var susuzlukta mahvoluyorum :(

Benim 7 aylık olacak ramazanda ama ben tutamayacağım. Çok sık emiyor çünkü

Emzirenler var mı aramızda benimki 1 yaşına girdi çocuğu 6 aydan büyük olupta tutabilecek olan var mı? Bende sistit var susuzlukta mahvoluyorum :KK43:
Benim ki 14 aylik emziriyorum ama tutacagim Allah izin verirse kizim 10 aylikken tutmustum . Insallah Rabbim kolayligini vrrir

Emzirenler var mı aramızda benimki 1 yaşına girdi çocuğu 6 aydan büyük olupta tutabilecek olan var mı? Bende sistit var susuzlukta mahvoluyorum :KK43:
Canim tutmayabilirsin kazasini yaparsin gecen sene kizim 10 aylikti ben 2 gun tuttum 3.gun tutmadim o sekilde 2 gun tutup 3.gun ara verdim sıkıntı olmadi

Canim tutmayabilirsin kazasini yaparsin gecen sene kizim 10 aylikti ben 2 gun tuttum 3.gun tutmadim o sekilde 2 gun tutup 3.gun ara verdim sıkıntı olmadi

Hiç tutmamaktan iyidir. Mantıklıymış bu ben de böyle deneyeyim bari

Geçen senede lohusalık zamanıma denk gelmişti yeni doğum yapmıştım geçen seneden borcum var zaten :) bu sene ilk gün bi tutayım bakalım süt olayını ne derece etkileyecek bir de beni tabi tek ilacım su

Bebişini emziriyorsan ardarda tutma derim. Sonra tutarsın . Mazeretın var. Olmadı bi gun tutp bı gun tutmazsın. Ben gebeyım ,sanırım oylr yapıcam

Back