Gelinlik Modelleri Mete Horozoğlu Evlendi

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Soner karakteriyle ününe ün katan başarılı oyuncu Mete Horozoğlu reklamcı sevgilisi Elif ile dün akşam dünya evine girdi.

Fenerbahçe Dalyan Kuluüp'te gerçekleştirilen düğüne dizi oyuncularını yanı sıra birçok ünlü isim de katıldı. Ayakligazete.com'un haberine göre; gelin arabası olarak kiraladığı klasik Amerikan otomobilini Beşiktaş'ta süsleten Horozoğlu, abartılı süslerden kaçındı. Aracın arkasına eşi ve kendinin baş harflerini çiçeklerle yazdıran oyuncu oldukça heyecanlıydı.
Sabah gazetesinin haberine göre gelin arabasının önünü kesenler bunun gerçek bir düğün değil de dizi çekimi olduğunu zannetti. Horozoğlu, "Kimseyi inandıramadım" dedi.

Yakışıklı oyuncu Mete Horozoğlu, 2.5 yıldır birlikte olduğu reklamcı sevgilisi Elif Sönmez ile önceki gece Fenerbahçe Dalyan Club'da evlendi. Çift; kır düğünü konseptindeki törene 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde kullanılan Chevrolet otomobille geldi.

BALAYI DİZİ BİTİNCE
Balayına gitmeyi düşünmediklerini belirten Horozoğlu, "Çekimler bitince bir aylık boşluğum olacak. O sırada Türkiye'nin bütün güzide yerlerini dolaşarak balayı yapmayı düşünüyoruz'' dedi. Düğünün konukları arasında; Aras Bulut İynemli, Deniz Çakır, Fırat Doğruloğlu, Ayça Bingöl, Farah Zeynep Abdullah, Eser Yenenler yer aldı.

allah mesut etsin ama şunu demeden geçemiycem bu yakışıklı adamlar neden hep çirkin kızlarla evleniyo

Allah mesut etsin, ömür boyu süren bir aşkları olsun inş. naçizane fikrim; fiziki olarak hiç yakışmamışlar

BU arada Aylin'in yeni saç modelini daha şimdi gördüm

Aşk gerçekten farklı bir duygu.Ama Farah'ın yanında Eser Mete'nin yanında eşi ı-ııh yani.Ay dizi aşkı gerçek olaydı ya.

Allah mutlu mesut etsin,huzurlu bir evlilikleri olur dilerim.Ben gelinliği de beğenmedim bu arada.​

Kızlar boşa dememişler ya Allah çirkin talihi versin diye bu dünyanın kuralı böyle güzelleri çirkinler kapıyor işte napalım ayrıca gelinliğini de hiç beğenmedim naçizane fikrim bu benim gönül sevince çirkinliği göz görmüyor ki Allah mutluluklarını daim etsin.

ya ben kızı çirkin filan bulmadım. yani tüm insanlar da renkli badem göz, hokka burun, dolgun dudak, sütun bacak olamazlar ki...ortalama içinde hoş bir kız. azaları tam çok şükür. muhtemelen mete beye hoş gelen de bir karakteri vardır. şimdi sanal ortamda bu şekilde güzelliğine ilişkin yorum yapıyoruz insanların ama gerçek hayatımıza zarar veriyoruz bence. çünkü bu yorumları okuyan binlerce insan ya bu bayan kadar, ya da ondan daha "çirkin" görünüyor muhtemelen. hatta yorumları yazanlar içindeki bazıları da. güzellik yargılarımız hakkında bu kadar acımasız olmamalı diye düşünüyorum.