Metacartin ile zayıflayan var mı?

Cennet Kokusu_

Ada Cemre'mden öncesi yok...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.171
895
Merhaba,
Diyetisyen eşliğinde 15 kg verdim, ama son 5 kg zulum oldu. Bir arkadaşım bu ilacı tavsiye etti. Kullanan var mı arkadaşlar? Zararlı mı tavsiye eder misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Sağlıklı ve kalıcı kilo vermenin yolu sadece dengeli beslenme ve spordan geçer.

Her türlü ilaç takviyesinden uzak durun .

Son 5 kilo zordur evet ama formül basittir.
Aldığından fazlasını yak .

Ayrıca site kuralları gereğince ilaç tavsiye ve öneriside yasaktır ... bilginize...

Sağlıklı kilo vermeler....

Sağlıklı ve kalıcı kilo vermenin yolu sadece dengeli beslenme ve spordan geçer.

Her türlü ilaç takviyesinden uzak durun .

Son 5 kilo zordur evet ama formül basittir.
Aldığından fazlasını yak .

Ayrıca site kuralları gereğince ilaç tavsiye ve öneriside yasaktır ... bilginize...

Sağlıklı kilo vermeler....

uyarı için teşekkürler, bilmiyordum. benzer bir konuda açıp bilgi alındığını görünce tavsiye almak amacıyla açtım.

uyarı için teşekkürler, bilmiyordum. benzer bir konuda açıp bilgi alındığını görünce tavsiye almak amacıyla açtım.

Gördüğünüz ilaç konularını şikayet et ibaresinden bildirebilirsiniz .

Ve kilo konusunda tavsiyelerimi dikkate alın ... Yaklaşık 40 kiloyu sadece dengeli beslenme ... sporla verdim :KK36:

Gördüğünüz ilaç konularını şikayet et ibaresinden bildirebilirsiniz .

Ve kilo konusunda tavsiyelerimi dikkate alın ... Yaklaşık 40 kiloyu sadece dengeli beslenme ... sporla verdim :KK36:

:) maşallah bende 15 kg verdim nasıl vereceğimi çok iyi bilmeme rağmen çok yoruldum motivasyonum düştü. bu yüzden son 5 te takılı kaldım bu yüzden sanırım cazip geldi bu olay.

:) maşallah bende 15 kg verdim nasıl vereceğimi çok iyi bilmeme rağmen çok yoruldum motivasyonum düştü. bu yüzden son 5 te takılı kaldım bu yüzden sanırım cazip geldi bu olay.

Spor...
60 ın altında bende yavaşladım . 52 kilıya kadar indim ama .
Pes etmek yok.
Ara ara metabılizmanı şaşırt.
Farklı öğün saatleri , farklı beslenme şekli ile .

X