• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

metabolizmam çok hızlı kilo alamıyorumki

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
ya kızlar ben yemek yerım elımı yıkamak ıcın gırerım banyoya yıkarım bıde bakmışımkı tuvalete gırmem lazımohaoldumsmileohaoldumsmile

sonra aradan 2 3 saat gecer yıne yerım ve yıne aynısı ohaoldumsmile

gunde 3 kere buyuk tuvaletımı yapıyorum yaaaa yemekmı dayanır bana o yuzdende yok kılo mılo napcam yokmu yavaşlatmak ıcın bısıler :gitme:

Ah canim ahh..
Metabolizmam hizli calissin iye neler yapiyorum.:)Yine iyi cok sukur ama:D
Boyun ve kilon kac?

canım sen gun ıcınde neler yıyosunda 3 kez gıdıyosun wc ye
ben haftada 1 gıdıp sukrettıgım guınlerı bıldıgımden
sureklı sıstıgımden dıkkatımı cektı şükret halıne

canım sen gun ıcınde neler yıyosunda 3 kez gıdıyosun wc ye
ben haftada 1 gıdıp sukrettıgım guınlerı bıldıgımden
sureklı sıstıgımden dıkkatımı cektı şükret halıne

sukredıyorum da yınede kılo almak ıstıyorum bırazda... Allaha sukur ben ömrümde kabız oldugumu hatırlamam bı ara hergun muz yıyodum yok banamısın demıyo.. oyle degısık bıseylerde yemem yanı sulu yemek yerım genelde ve aşırı cok su ıcerım ekmegıde cok yerım

aynen benimde çok hızlı metabolizmam malesef,ben de en az 2 kere gidiyorum tuvalete günde (büyük abdest için), çok yiyorum kilo almak için doğru orantılı olarak daha çok gidiyorum tuvalete yani bişey değiştirmiyor çok yemem :( .....

kızlar bende sızın gıbıyım 45kg evlendım cocuk dogurdum ve47 kıloyum bıturlu yukarı cıkamıyorum bu arada kevseryuksel ben.adımı degıstırdım

bende de aynı sorun var
çok sık wc ye gidiyorum
sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben özellikle demleme çay içtikten sonra bağırsaklarım yumuşuyo mu nedir hemen wc ye gidiyorum

1.69 boy 47-48 arası 49 a yükselmeyen bir kilodayım
of ya bak yine canım sıkıldı :gitme:

Alırsınız canım alırsınız üzülmeyin :)) yaşlarınız kaç bilmiyorum ama hele bi 25 leri geçin bakın nasıl alınıyo.
1.65 boya 43 kiloydum ben ben aldıysam herkes alır valla
25 ten sonra yani evlendikten sonra yavaş yavaş bi kilo bi kilo derken şu an 57 kiloyum. Ama bu halimden daha memnunum tabii.
Ben bir iki kilo alınca tüh kilo mu alıyorum eyvah falan tribine girdim ve bu daha da almama sebep oldu. Tavsiye ederim. Ama en çok da demir hapları ve balık yağı kilo aldırdı bana

Back