• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metabolizma hızlandırıcı tarçınlı su

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Diyet yapan herkes gibi bir an önce kilo vermek istiyorsanız ya da kilo almak istemiyorsanız tarçınlı suyu tavsiye ederim. Metabolizmayı hızlandırıyor, tatlı krizini önlüyor ve tok tutuyor. Tarçının faydaları saymakla bitmez ama başlıcaları bunlar. Tadı ise muhteşem hazırlaması yalnızca 5 dakika. Hergün tüketilmesi tavsiye olunur.

Malzemeler:
4 adet çubuk tarçın
1 lt su
Yapılışı:
1 lt suya 4 adet çubuk tarçını atalım ve ocakta bir taşım kaynatalım.
Cam kavanoza çubuk tarçınları içerisinden almadan boşaltalım.
Bu suyu gün içerisinde içelim.
Hergün taze olarak hazırlayalım.
Muhakkak deneyin diyetisyenden aldım tarifini. Metabolizmayı oldukça hızlandırıyor.
Afiyet olsun:)

cigdemcelezzetler

Diyet yapan herkes gibi bir an önce kilo vermek istiyorsanız ya da kilo almak istemiyorsanız tarçınlı suyu tavsiye ederim. Metabolizmayı hızlandırıyor, tatlı krizini önlüyor ve tok tutuyor. Tarçının faydaları saymakla bitmez ama başlıcaları bunlar. Tadı ise muhteşem hazırlaması yalnızca 5 dakika. Hergün tüketilmesi tavsiye olunur.

Malzemeler:
4 adet çubuk tarçın
1 lt su
Yapılışı:
Muhakkak deneyin diyetisyenden aldım tarifini. Metabolizmayı oldukça hızlandırıyor.

cigdemcelezzetler

evet ben yapıyordum hep çok güzel ödem atıyor,şuan bebek düşündüğüm için bu tarz şeylerden uzak duruyorum gerçekten tavsiye ederim bende.Evinizide çok güzel bir koku sarıyor söylemeden edemedim :)

Bu tarifi uygulayip kilo veren varmi.10 gun sonra dugun var fazlaliligim var 3-4 kilo verebilirmiyim hergun icsem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

18 kilo verdikten sonra 3 aydır doğru düzgün kilo veremiyordum ama 3 gündü r yapiyorum ve metabolizmam hızlandı gercekten. Ama günde bi kere Öğle bi kase çörek otlu yoğurt yiyorum.

ben yaptım ama suyun rengi bi süre sonra değişti böyle tarçın kendi rengini vermeye başladı
acaba normal mi bu?

Tabiki de normal ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmm denemek lazımm.. :23:

kızlar ben 4.5 ay önce evlendiğimde 67 kiloydum. evlendim, sonra dış gebelikten dolayı sezeryan oldum ve 4.5 ayda toplam 9 kilo almışım şimdi 76 kiloyum ve hiç mutlu değilim. hani yaşadığım tramva çok ayrı daha toparlanamadım. gerçi şu kilolarla da çok toparlanıcak gibi durmuyor. yeniden başlamak istiyorum her şeye. mutlu olmak istiyorum birazcık.:25:

o nedenle 2 gün önce karbonatlı suya başladım ancak çok fazla su içemiyorum günde 1,5 litre içiyorum. bunun yanında 1 litre de tarçınlı su içebilirim sanırım. 2.5 litreye tamamlamış olurum böylece. yalnız tarçınlı su gerçekten kilo vermeye yardımcı mı vee karbonatlı su da tükettiğim için herhangi bir sorun olur mu, cevaplarsanız sevinirim. öpücükler :54:

Malzemeler:
4 adet çubuk tarçın
1 lt su
Yapılışı:

cigdemcelezzetler

acaba sıcak soğuk fark eder mi?bide 1 lt bir günde mi bitireceğiz?

Malzemeler:
4 adet çubuk tarçın
1 lt su
Yapılışı:

cigdemcelezzetler

Tarif için teşekkür ederimmm. 😘Denemek lazım. Şekerim yüksrk çıktığından mı ne ilaç kullandığım halde arada tatlı krizlerim oluyo arada.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back