Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Trabzonda. 1.5 sene oldu. Kalın deriliyim, sonuç beni çok sevindirmedi, ama üzmedi de yani 10 üzerinden 5 verebilirim. Buna şükür deyip oturdum :) belki ileride revizyon olurum ama şuan böyle bi plan yok :)
Trabzonda. 1.5 sene oldu. Kalın deriliyim, sonuç beni çok sevindirmedi, ama üzmedi de yani 10 üzerinden 5 verebilirim. Buna şükür deyip oturdum :) belki ileride revizyon olurum ama şuan böyle bi plan yok :)
Tekrardan geçmiş olsun. benim burnum kalın derili sizinki nasıldı acaba? hoca bana önden burnumun pek fazla değişmeyeceğini söyledi deri yapısından dolayı
Tekrardan geçmiş olsun. benim burnum kalın derili sizinki nasıldı acaba? hoca bana önden burnumun pek fazla değişmeyeceğini söyledi deri yapısından dolayı
Teşekkürler. Ucu kalın üstü ince derili dedi. Ucu top gibi ikiye ayrık duruyordu. Çok çok daha iyi. O jadar rahat geçirdimki süreci. Dün de bir tanıdığım daha oldu kendisine. Sadece önden selfiede hafif yamuk duruyo gibi.