• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesut KAYA

xxzyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
25
5
1
24
Arkadaşlar Mesut hocaya ameliyat olan var mı? Sürecinizi benimle paylaşabilir misiniz? Ve memnun kaldınız mı?

Karar verme sürecimde instagramdan mesaj atmıştım ama cevap verilmemişti o şekilde elemiştim kendisini

Ne kadar süre oldu memnun musunuz? Ankara’da değil sanırım
Trabzonda. 1.5 sene oldu. Kalın deriliyim, sonuç beni çok sevindirmedi, ama üzmedi de yani 10 üzerinden 5 verebilirim. Buna şükür deyip oturdum :) belki ileride revizyon olurum ama şuan böyle bi plan yok :)

Arkadaşlar Mesut hocaya ameliyat olan var mı? Sürecinizi benimle paylaşabilir misiniz? Ve memnun kaldınız mı?
Ben oldum 2 sene bitti. Gayet mennunum. Çok doğru bir karar verdim bence. 10 üzerinden 7.5 veriyorum burnuma

Ben oldum 2 sene bitti. Gayet mennunum. Çok doğru bir karar verdim bence. 10 üzerinden 7.5 veriyorum burnuma
Tekrardan geçmiş olsun. benim burnum kalın derili sizinki nasıldı acaba? hoca bana önden burnumun pek fazla değişmeyeceğini söyledi deri yapısından dolayı :(

Tekrardan geçmiş olsun. benim burnum kalın derili sizinki nasıldı acaba? hoca bana önden burnumun pek fazla değişmeyeceğini söyledi deri yapısından dolayı :(
Teşekkürler. Ucu kalın üstü ince derili dedi. Ucu top gibi ikiye ayrık duruyordu. Çok çok daha iyi. O jadar rahat geçirdimki süreci. Dün de bir tanıdığım daha oldu kendisine. Sadece önden selfiede hafif yamuk duruyo gibi.

Back