• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Messenger Problemi

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.543
4.466
873
Bundan önce messenger 8.5 Live Kullanıyordum ama yeni sürüm güncelle falan diyince mecbur güncelleme yaptm ve
Messenger 9.0 2009 yükledik. bu kez de hata kodu verdi ve hata raporu gönder dediğimde direk msni kapatıyordu googleden hata koduna baktık 9.0 beta olduğu için tamamlanamamış daha yeniden 8.5 yüklemek istedim yine aynısı oldu

Çözüm aryorummvereliniortakvereliniortak​

O SORUN BENDEDE VAR MECBUR YENİ SÜRÜMÜ YÜKLEDİM AMA HER AÇTIĞIMDA HATA KODU VERİYOR X DEN ÇIKINCA OTURUMU KAPATIYOR.BENDE O ÇUBUĞU KENARA ALIP ÖYLE YAZIŞIYODUM FALAN AMA SON BİR HAFTADIR YİNE BAŞKA Bİ SORUN OLUŞTU,Bİ KAÇ KİŞİNİN ADRESLERİ SİLİNMİŞ YENİDEN EKLEYİM DEDİM EKLENMİYO EKLEMİŞ GİBİ GÖRÜNÜYO AMA EKLİ DEĞİL NEDEN ?ÇEVRİMDIŞIYKEN YAZAYIM DEDİM ÖYLEDE YAZILMIYO ÇİFT TIKLAYINCA DİREK MAİL SAYFASI AÇILIYO,BEN DE KARŞI TARAFTA ÇEVRİMDIŞI GÖRÜNÜYORMUŞUM.bilmiyorumkismileAMA İLGİNÇKİ DİĞER KİŞİLERLE GÖRÜŞME YAPABİLİYORUM.LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN BANA NEDEN OLUYO BU

öyle iyi kötü kullanıyordum ama şimdide başka sorun çıktı kişi ekleyemiyorum,ekli olanların bi kısmı çevrimdışı görünüyo ekli gibi görünüyo ama değil bu neki başka yardım edecek kimse yokmu.

Programı neden silmiyorsunuz denetim masasından program ekle kaldır seçeneğinde programı tamamen kaldırın sonra internetten istediğiniz sürüm hangisi ise onu indirin açıkçası aklıma başka bir şey gelmedi :uhm:

Programı neden silmiyorsunuz denetim masasından program ekle kaldır seçeneğinde programı tamamen kaldırın sonra internetten istediğiniz sürüm hangisi ise onu indirin açıkçası aklıma başka bir şey gelmedi :uhm:

bencede bunu bir deneyin

şimdi bu sefer dahada beter olmasın dedim kuramam falan bu pc xp sorunu bi bilsem çok ilginç yani geçenlerde msn çöktü haberi vardı, kimilerinin kişi listesi tamamen gitmiş kimininde bir kısmı benim 4 kişi gitti eklenmiyo eklendi diyo ama eklenmiyo dedim çöktüğü içinmi acaba ama 15 gün oldu hala düzelmedi.

bunu denedim ama bende olmuyor malesef MSN ait 1-2 bölümü silmiyor onun için yeni srüm yükleme yapamıyorum benneyaptımki

Back