Nereden gelmişse, yine oraya varır. :)) Bu çıktı canım :))Bahçeli bir evmi alacağım .Yeni bir daire mi.
Bisey anlamadım.Eşimin istediğimi benim istediğimmi diye soruyorum şimdi de .Nereden gelmişse, yine oraya varır. :)) Bu çıktı canım :))
- Endişelerden sakın.Bisey anlamadım.Eşimin istediğimi benim istediğimmi diye soruyorum şimdi de .
- Muradın olacak.Yarın, uzun zamandir bekledigim sonuc sevindirici mi olacak, yoksa uzulecek miyim? Hadi bakalim hislerine kuvvet
Teşekkür ederim bu cevabı beğendim .Bos ver takma kafana esin halleder diyo galiba.- Endişelerden sakın.
Vayy hadi bakalim insallah.- Muradın olacak.
Rica ederim ne demek :)) Belki de öyledir :)) peki daha sormak istediklerin var mı ? Lütfen çekinme :)) Hazır çevrimiçiyken cevaplayım :))Teşekkür ederim bu cevabı beğendim .Bos ver takma kafana esin halleder diyo galiba.
Yarın sonucu bildirirmisin ćok merak ettim olacak diyo galiba .Yarın, uzun zamandir bekledigim sonuc sevindirici mi olacak, yoksa uzulecek miyim? Hadi bakalim hislerine kuvvet
Ayy evet yaa yarın bildirir misin sonuçları canım :) bende merak ettim :))Vayy hadi bakalim insallah.
Ya herkes olacak diyor, fallarda da hep sonuc olumlu ama iste Allah bilir tabiYarın sonucu bildirirmisin ćok merak ettim olacak diyo galiba .
Sınava gireyimmi .İviiitt :)) gelsin sorular :)) buyrun kızlar :))
Tamamdir canim bildiririm tabiAyy evet yaa yarın bildirir misin sonuçları canım :) bende merak ettim :))
1. Yeni sözden eski sırrı anla.1.iş bulabilcekmiyim
2. Beyaz atlı prensimi ne zaman bulcam
Buyur kız gell :))Sınava gireyimmi .
Sınava gireyimmi diye sordum ama .bu mu çıktı ?????Buyur kız gell :))
Ayy canım bende soru sorayım mı diye bana sordun anladım :))Sınava gireyimmi diye sordum ama .bu mu çıktı ?????
-Endişelerden sakın.Sınava gireyimmi diye sordum ama .bu mu çıktı ?????