Mesnevi'den Cevaplar Adlı Kitap İle Sorularınızı Cevaplayım ? Buyrun :))

Cihay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
80
25
31
Evet arkadaşlar şöyle bir kitap var bende. önce kitabı iki elimin arasına alıyorum. sonra sormak istediğim soruya odaklanıyorum, derin bir nefes alıyorum, nefes verirken de içimden sorumu tekrar ediyorum ve kitabın herhangi bir sayfasını açıyorum ve cevabım karşımda oluyor. Dilerseneniz bana sorularınızı bildirin bu konudan. Bende kitapa sorup cevabınızı vereyim ? :)))))))) Ve gerçekten doğru cevapları veriyor size. yani tamda sorularınıza ait cevap :))) harika bir kitap :)) buyrun sizde katılın :))) veee istediğiniz kadar soru sorbilirsiniz. ister 10 tane ister 20 tane :)) hepsini bir bir cevaplayacağım :)

Son düzenleme:
2 soru sorabilir miyimm
1.Yakın zamanda bebeğim olacak mı?
2.Bana iftira atan insanlar hakettiklerini bulacak mı

Acaba ölümsüzlük iksirini bulabilecek miyim? Bunu bi sorsana bakayim kitap ne diyo. . Ciddiyim bak

Evet arkadaşlar istediğiniz kadar soru sorbilirsiniz. ister 10 tane ister 20 tane :)) hepsini bir bir cevaplayacağım :)

Ya cidden inanmiyosun de mi? Eglencesine yapiyosun insallah. Cok guldum sagol ya
Canım ben valla bu kitaba ne zaman soru sorsam tam sorumun cevabı çıkıyor :)) Bende buradaki kızlarla da bu kitabımı paylaşmak istedim :)) Yoo aslında inanıyorum :))

Evet arkadaşlar buyrun buyrun :))) dilediğiniz kadar soru sorabilirsiniz :)) hiç çekinmeden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…