- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
Konu yanlış yerde bu bölümde sadece kaynaklı haberler açılır.Selamlar hanımlar , ne kadar maaş alıyorsunuz ? Ve ne işle meşgulsünüz ?
Böyle bir konu sayesinde çalışmayı düşünen hanımların da meslek seçiminde faydalı olunabilir diye düşünüyorum. Hangi bölümden mezun oldunuz mesleğiniz için anketi oylayıp mesajda da belirtirseniz süper olur :) Şimdiden teşekkürler.
Ben calismiyorum ama maas aliyorum olur mu hahahah.
Ayrica konu yanlis yerde..
Konu yanlış yerde bu bölümde sadece kaynaklı haberler açılır.
Hayır, biz kaynımlarla ortak olduğumuz için eltilerin aylık maaşı var. Öyle yaniBabanızdan falan mı maaş alıyorsunuz ? Emekli maaşı gibi ?
Hayır, biz kaynımlarla ortak olduğumuz için eltilerin aylık maaşı var. Öyle yani)))
Yok yahu şans işi biraz da canım , şans yüzüne gülünce neler neler verirler inşallah daha iyi maaşlı bir işte çalışırsın. Okuyor musun şu an?Çalışmıyorum ama işe başlarsam asgari ile başlarım doğal olarak :)
Yok hazırlanıyorum seneye ins sınav ilk ünv bıraktım :)Yok yahu şans işi biraz da canım , şans yüzüne gülünce neler neler verirler inşallah daha iyi maaşlı bir işte çalışırsın. Okuyor musun şu an?
Öğrencide maaş ne gezer
Teşekkür ederim Ablacığımİnşallah okulun bitince en iyilerini kazanırsın canım. Ah keşke oy kullananlar da ne iş yaptıklarını yazsalarmış o arada birisi 3.5 - 4 arasını tıklamış eli mi çarpmış ne olmuş merak ettim kimmiş o ne iş yaparlar
memur olabilir teknik kadrodaysa 4000 TL civarında alır. ben memurum 3100 alıyorumİnşallah okulun bitince en iyilerini kazanırsın canım. Ah keşke oy kullananlar da ne iş yaptıklarını yazsalarmış o arada birisi 3.5 - 4 arasını tıklamış eli mi çarpmış ne olmuş merak ettim kimmiş o ne iş yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?