Meslek uyumsuzluğu

Yine bir öss giriş puanına göre damat isteyen anne daha :-)

Eşim Polis çok yoğunlar memlekete gidemiyoruz kalıcı olarak yaşayacağımız bir yerin hayalini kuramıyoruz tatil planı yapamıyoruz öncesinden her an tehlikedeler yüreğim ağzımda uyuyorum gece nöbetlerinde iken. Ama bugün olsa yine yeniden onla evlenirdim :-)
Ben böyle düşünemiyorum malesef sürekli korku içinde yaşamak çok kötü bnce

kim ne derse desin bence de aileniz haklı. olay kazanılan para değil olay kültür ve perspektif farkı. ben çok iyi bi okulda yüksek lisans yapıyorum eski sevgilim iyi para kazanırdı iyi bi iş kurmuştu aklı da iyi çalışırdı ama lise mezunuydu çok aşıktık ama zamanla resmen konuşacak bişey bulamaz olduk. bilmiyorum ben mi duygusuzum ama bence gerçek bu.

kim ne derse desin bence de aileniz haklı. olay kazanılan para değil olay kültür ve perspektif farkı. ben çok iyi bi okulda yüksek lisans yapıyorum eski sevgilim iyi para kazanırdı iyi bi iş kurmuştu aklı da iyi çalışırdı ama lise mezunuydu çok aşıktık ama zamanla resmen konuşacak bişey bulamaz olduk. bilmiyorum ben mi duygusuzum ama bence gerçek bu.

işte işin içine kültür girince bölümle alakasını kuramazsınız alınan mesleki bilgidir bir doktora öss puanı yüksek diye kültürlü diyemezsiniz . Sanat tarihi vs gibi bir bölüm okumuş olması lazım. Kültür kişiye bağlı okuduğun okula ve ile bile bağlı bazı bakımlardan

Bende bazen çok mu duygusuzum diye düşünüyorum

Polislik gayet mertebeli ve guzel bir meslek bence anneniz neden kucumsemis anlamadim:KK12: serbest meslek orda burda çalışıyor deseniz anlarimda. Azimsancak bir meslek degil sizinkiyle kiyaslayinca.

He ama zor mu zor. Tayinlerde sorun yaşarsınız esiniz icin sizde surekli yer degistirmek zorunda kalirsiniz o ayri. Yogunluk ve psikolojik olarakda yipranirsiniz gibi:110:

Arkadaşım ayrıl sen. Sen de sevgi eksik. Yahu seven insan bu yüzden ayrılır mi?

O sana gelse bunu söylese, saçmalama, yapma etme ne alakası var demen lazım.

Yani bende öyle oldu.

Allah pişman etmesin...

işte işin içine kültür girince bölümle alakasını kuramazsınız alınan mesleki bilgidir bir doktora öss puanı yüksek diye kültürlü diyemezsiniz . Sanat tarihi vs gibi bir bölüm okumuş olması lazım. Kültür kişiye bağlı okuduğun okula ve ile bile bağlı bazı bakımlardan

bilmiyorum ben uluslararası ilişkiler okuyorum belki o yüzden bu kadar hissettim bu farkı ama üniversite okumak bile insana farklı bi bakış açısı katıyor bence...aşk bittikten sonra eğer karşındaki adam senden ilkel düşünüyosa saygı azalıyo, saygı azalınca sevgi de...bilemiyorum ya kesin bişey demek istemiyorum ben böyle hissettiğimi söylemek istedim sadece

İnsan bahane arayınca çok kolay bulabiliyor. Adam işsiz olsa çalışmıyor, işsiz dersiniz, işi olunca da iş beğenmezsiniz. Nasıl yaranacak bu adamlar size?
Konu sahibi, üstteki lafım değil ama şu lafım sana: Seviyorsan git mutlu ol bence, takma böyle şeyleri.

Meslek uyumsuzluğu nedir yahu?
Ben öğretmenim yeni tanıştıklarım eşin nerede öğretmen diyor. Eşimse uzun saçlı, keçi sakallı, küpeli , memuriyetle alakası olmayan biri.
Evliliğimizle hiç ilgisi yok mesleklerin hatta memur olmadığına şükrediyorum.

X