- Konu Sahibi pppapatyaaaa
-
coook kararsizim 24 yasindayim yeni uniye baslicam ama istemedigim bolum yeniden sinavlara ugrasicak ne gucum nede durumum var . Aklimda iki meslek var biri hosteslik ama yuzme bilmiyorum ingilizcem yok . Ikincisi spikerlik , ama sosyal fobim varengeliyor beni oysaki cok yapmak istiyorum ama güzel degilim :/
Gelecegimden cok endiseliyim ama meslek secimi konsunda cok kararsizim napmaliyim akil verirseniz cok sevinirim
Kazandın mı üniyi ?
evet kazandim edebiyat
peki sende durumlar nasil ?
coook kararsizim 24 yasindayim yeni uniye baslicam ama istemedigim bolum yeniden sinavlara ugrasicak ne gucum nede durumum var . Aklimda iki meslek var biri hosteslik ama yuzme bilmiyorum ingilizcem yok . Ikincisi spikerlik , ama sosyal fobim varengeliyor beni oysaki cok yapmak istiyorum ama güzel degilim :/
Gelecegimden cok endiseliyim ama meslek secimi konsunda cok kararsizim napmaliyim akil verirseniz cok sevinirim
edebiyat kazanmışsın bence çok iyi bi meslek öğretmen olduktan sonra.
hostesilikte bir tek ingilizce yetmiyor yanında en az bir yada iki dil daha istiyorlar
bide boy fizik isityorlar
spikerlikte çok uğraşırsın o noktaya gelmek için uzun yıllarını alır.
bide bi şeyi anlamadım hostelikle yüzzme bilmemeyi nasıl bağdaştırdın acaba?
Ben edebiyatı 2. Sınıftan bıraktım. Berbat bir bölüm oncelikle sevmedıgın zaman işkence oluyor. Hangi üniversite sana bırkac tavsiye verebilirim
öğretmenlik günümüzde iyi geliri olan, saygın bir meslek değildir.
istanbul üni . simdi ne yapiosun ?
yüzme bilinmesi lazim egitim sirasinda havuzdada egitim verdikleri icin sart dediler
Şimdi erciyese yerlestım sanatla ilgili bir bölüm.
Sen ne istiyordun bölüm olarak
aaa ciddi misin çok ilginçmiş yüzme istemeleri
yüzmek o kadar zor bi şey değil hemen öğrenirsin bence
yüzme bilmiyorum diye dert etme kendine
televizyon anlaminda hep birseyler yapmak isterdim yada uluslararasi iliskiler
dil ögrenmeside var cok zorlaniyorum o konularda
kaç yaşındasın?
24 yasindayim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?