Meslek seçimi

Bbyyzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
2
0
26
Merhabalar, ben bu sene lise sona geçtim ve ygs-lys giricem... Malumunuz meslek seçimi sorunlarıda sınavla birlikte geldi burada bana yol gösterebilecek insanlar olduguna inaniyorum

Ben psikoloji bölümü okumak istiyorum çünkü psikanaliz konusu ve benzeri konular olsun her zaman ilgimi çekmiştir ve kendi kliniğimi açma yurtdışına açılabilme tarzı şeyler heyecan verici geliyor.
Ama bi yandanda pdr okuyup pedagogluk falan olsun birazda kendimi sağlama almak istiyorum tabiri caizse.

Psikolojinin puanı yani başarı sıralamaları daha yüksek pdrnin daha düşük ve iş olanakları olarak pdrnin daha avantajlı olduğunu yazıyorlar.

Merak ettiklerime gelirsek; eğer pdr ile üniversiteye girebilirsem psikolojiyide çift anadal olarak okuyabilir miyim? Eğer okuyabilirsem bu durum zorlayıcı olur mu? İş hayatına atıldığımda bana ne gibi getirileri olur? Bu tarz sorular ya da unuttuğum noktalar varsa sizde dile getirseniz çok memnun olurum :) şimdiden okuyan cevaplayan herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…