Meslek Seçimi (yardım lütfen )

bende aöf sosyal hizmetler istiyorum...ama lisans olarak sadece atatürk üniverstesinde var diye biliyorum bende dün araştırdım

ya aöf için bu puan çok fazla değil mi?

iç mimarlık diyorum hem rahat olursun hem de cidden çok para kazanırsın kendini geliştirmen ve çevrenin olması gerek onu da halledersin zaten

puan olarak daha düşük ya ondandır bence

evet gazi için diyorum...
teşekkürler :)

Ic mimarlik tercih ederdim.(resim ogretmeniyim)ama ben olsam.soyleki bu sensin.hep derim meslek sizi bi yere getirmez hakim degilseniz.
Hakimseniz meslegi siz goturursunuz...
Neyi yapabileceginize inaniyorsaniz orayi tercih edin
yetenek konusunda düşüncelerim var. çok yeteksiz çizimleri çok kötü olan biri olmasam da çok da yetenekli olduğumu düşünmüyorum.
teşekkkürler :)

ben matematik öğretmeniyim.SAKIN YAZMA

çok güzel bilgiler verdiniz teşekkürler :)...peki hangi üniden mezun olduğun önemli mi mühendislikler için ???

Tabi ki her dönemin mesleği matematik öğretmenliği en mantıklısı...Yılda 3 ay tatil istediğin kadar da özel ders verirsin.Puanın tutuyorsa yaz bence

teşekkürler :)

bilmiyorum ki liseden mezun olalı çoook oldu ve puan sisteminden hiç anlamıyorum.
puan eşimin, eşim çalışıyor zaten bi yerde
üniversite mezunu olup kpss ye girmek ve atanmak istiyor.

bende mezun olalı 5 sene oldu. benimde hiç bilgim yok ama aöflerde puan düşük diye biliyorum hatta barajı geçmek yeterli...ama sosoyal hizmet miyüksekten alıyo acaba dicem...ama o kadar puan la örgün bile okunur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…