- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
Slmlar kızlarrr Malesef kafamı çok kurcalayan bir sorunum var:26:
Sigortacılık bölümü 4. sınıfa geçtim bu sene. Okulum kapandığından beri
iyi bir sigorta şirketinde staj yapıyorum. Bundan önce 2 farklı yerde de
iş deneyimlerim oldu ve anladım ki sigortacılık bana göre bir meslek değil
Ben biraz aktif, sosyal, masa başı bile olsa insanlarla diyalog kurabileceğim bir
işte çalışmak istiyorum fakat işimiz sabah 08:30 akşam 17:30 arası bilgisayar karşısında
oturup, sürekli ezberletilmiş bir iki işlem yapmakla geçiyor. Bu da beni şimdiden sıkmaya
başladı. Kaldı ki daha yoğun bile değilim:44:
Okulum bittikten sonra farklı bir bölüm Yükseklisansı yapmak istiyorum ama henüz
karar veremedim:44: İnsan Kaynakları veya Halkla İlişkiler Yükseklisansı olabilir mesela.
Siz ne önerirsiniz çok kararsız kaldım:26: Özellikle de benzer bir işte çalışanların düşüncelerini
öğrenmek isterim:44:
Sigortacılık bölümü 4. sınıfa geçtim bu sene. Okulum kapandığından beri
iyi bir sigorta şirketinde staj yapıyorum. Bundan önce 2 farklı yerde de
iş deneyimlerim oldu ve anladım ki sigortacılık bana göre bir meslek değil
Ben biraz aktif, sosyal, masa başı bile olsa insanlarla diyalog kurabileceğim bir
işte çalışmak istiyorum fakat işimiz sabah 08:30 akşam 17:30 arası bilgisayar karşısında
oturup, sürekli ezberletilmiş bir iki işlem yapmakla geçiyor. Bu da beni şimdiden sıkmaya
başladı. Kaldı ki daha yoğun bile değilim:44:
Okulum bittikten sonra farklı bir bölüm Yükseklisansı yapmak istiyorum ama henüz
karar veremedim:44: İnsan Kaynakları veya Halkla İlişkiler Yükseklisansı olabilir mesela.
Siz ne önerirsiniz çok kararsız kaldım:26: Özellikle de benzer bir işte çalışanların düşüncelerini
öğrenmek isterim:44:
Son düzenleme: