• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları meslek sahibi olmak istiyorum..olabilir miyim acaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi baybi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

baybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
289
1
33
Antalya
..................................

Son düzenleme:
öncelikle hangi alandan sınava gireceğini belirle,sözel,sayısal ...ona göre dersaneye kayıt yaptır ,lise konuları ama temeli ilköğretime dayanıyor,
gerçi kaç yıl oldu sınav sistemi değişti tam bu sistemi bilmiyorum,herhangi bir dersaneye gidip araştırabilirsiniz onlar daha doğru bilgi verir ,
kararın için tebrik ederim kolay gelsin.

kızlar sorunum. yani sormak istediyim ben açıktan düzlise 2 ye gidiyorum dershaneye gitmek istiyorum sağolsun eşimde destekçim ama bilmediyim sormak istediyim şu.. dershaneye yazıldığında ilköğretimdenmi yani sıfırdanmı başlıyorlar öğretmeye yoksa 11den 12den mi.. zira sıfırdan başlanıyorsa öğretilmeye benim için çok daha iyi olur ..yani isteye göremi.. bilmediyin konularımı:17::17: öğretiyorlar yoksa belli bir standarttamı gerçekten hiçbir bilgim yok yardımcı olurmusunuz ...:17:

sorduğun şeylerle ilgili maalesef bir bilgim yok ama kafama başka birşey takıldı
''bilmediyim sormak istediyim şu.'' mu denir yoksa ''bilmediğim sormak istediğim şu'' mu?

benim türkçem biraz bozuk, o açıdan soruyorum.
benmi yanlış biliyorum?

sorduğun şeylerle ilgili maalesef bir bilgim yok ama kafama başka birşey takıldı
''bilmediyim sormak istediyim şu.'' mu denir yoksa ''bilmediğim sormak istediğim şu'' mu?

benim türkçem biraz bozuk, o açıdan soruyorum.
benmi yanlış biliyorum?

yumasak g ile yazilan dogru,benimde türkce harfler yok klavyede yazamiyorum...

kızlar sorunum. yani sormak istediyim ben açıktan düzlise 2 ye gidiyorum dershaneye gitmek istiyorum sağolsun eşimde destekçim ama bilmediyim sormak istediyim şu.. dershaneye yazıldığında ilköğretimdenmi yani sıfırdanmı başlıyorlar öğretmeye yoksa 11den 12den mi.. zira sıfırdan başlanıyorsa öğretilmeye benim için çok daha iyi olur ..yani isteye göremi.. bilmediyin konularımı:17::17: öğretiyorlar yoksa belli bir standarttamı gerçekten hiçbir bilgim yok yardımcı olurmusunuz ...:17:

dershanede göreceğiniz konular 9-10-11 ve 12 . sınıf dersleridir.

kesinlikle hangi alandan girdiğin önemli. onu belirlemen lazım öncelikle.

bir de meslek sahibesi olmak istiyorum demişsin :) yatkınlıklarını belirle. ne yapmaktan zevk alıyorsun bunları belirle.

iyi şanslar!!!

Back