• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslek Lisesi Bilişim Öğretmenleri

chamly

Rabbi Hebli Minessalihin
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
182
0
16
Diğer
Sevgili öğretmenlerim benim bir sıkıntım var.2009 TEF Bilgisayar Öğretmenliği mezunuyum.2011'de başka alandan atamam oldu.öğrenciyken dersleri öğrenmemek için elimden geleni yaptım :( inşallah kısmet olursa bu yaz alan değişikliği yapacağım.ama aradan 4 yıl geçmiş oluyor.çevremde soracak kimse yok.dersleri unuttum bir kaç aydır ders çalışıyorum ama yinede korkuyorum dersleri nasıl anlatacağım.meslek lisesine geçmeyi düşünüyorum.yorumlarınızı bekliyorum.

cevap verecek kimse yok muuu :(

Meslek lisesi seni ister istemez yorar diger bir husus hicbir sey bilmesen de bunu ogrenciye yansıtma düzenli çalışırsan halledersin ben ilk yilimda her gun geç saatlere kadar ertesi gunün dersine çalışırdım simdi ise her sınıfta farklı konuda olsamda takır takır anlatıyorsun ilk yıl zorlanırsın ama

teşekkür ederim kimse cevap vermiyor diye uzun süredir bakmıyordum bakalım artık inşallah çok sıkıntılı geçmez alışma süreci.

teşekkür ederim kimse cevap vermiyor diye uzun süredir bakmıyordum bakalım artık inşallah çok sıkıntılı geçmez alışma süreci.

Hicbir sıkıntı olmaz merak etme sadece ilk derste ciddi ve kararlı ol çünkü ogrenciler tereddur ettigini anlarsa bunu hemen kullanabilirler konuda sıkıntın olduğunu belli etme bir şeyi anlatırken bir an unuttuğun zaman çaktırmadan iyi oldugun başka bilgiler ver ya da konuyu değiştirmeye çalış egerkitaptan takipetme imkanın varsa ara ara kontrol eersin biz de o şans yok

sizin bölümünüz nedir meslek lisesinde.

Ben mEslek lisesinde değilim 12 yıllık dershane öğretmeninin ve her tür okuldan ogrenciyle muhattap oldugum icin meslek lisesi ogrencilerini de diger ogrenciler gibi bilirim bu arada benim bransim turk dili ve edebiyat

Son düzenleme:
Back