meslek liseleri arasında nakil veya geçiş var mı?

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
selam arkadaşlar...
oğlum samsun canik teknik ve endüstri meslek lisesine diploma puanıyla girdi. ilk tercihimizdi. biz bulunduğumuz ilçede dye ilk sıraya onu yazmıştık. fakat sonradan gittik gördük ki canik in taaa uç köşesine bi köyün orasına yapmışlar okulu. ne otobüs var ne minibüs.. çocuğum evden yürüme anca 1 saatte gider.
bende şimdi ne yapacağımı kara kara düşünmeye başladım. o okula göndermem ona kesin kararlıyım. ama bize daha uygun olan başka bir endüstri meslek lisesine nasıl nakil aldırırım onu da açıkcası bilmiyorum.
konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. oğluşum okulun yerini görünce meslek lisesini kazandığına sevinemedi.. üstelik de çok istiyordu. akşamdan beri morali bozuk.
bi başka meslek lisesine veremezsem mecbur düz liseye yazdıracağım 10. sınıfta da bölüm seçmelerinde tercihimizi ilkadım veya atakum endüstri meslek liselerine yapacağım. inşallah
bir başka endüstri meslek lisesine nasıl nakil yaptırırm bi bilen yardımcı olsun lütfen acillllll acillll:44::44:

Kazandıgı okula kaydını yaptırıp başka okula naklini aldırabilirsiniz belki yada 10.sınıfı bekliyebilirsiniz servisi falan yokmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…