• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslek edindirme kursları

ışkurun internet sitesine üye olun orda kurs bilgileri yazıyor.Kursların başlama tarihleri falan yazıyo.Bazen belediyelerle işbiliği yapılıp kurs açılıyo duyurular oluyo.Takip edin.

İsmek ücretsiz.
işkur'u ben de bu ara takip ediyorum.
Ücretsiz mi yoksa ücretli mi onu öğrenmek lazım işte.
Güzel kursları var, daha önce bilmiyordum yeni keşfettim.

ışkurun internet sitesine üye olun orda kurs bilgileri yazıyor.Kursların başlama tarihleri falan yazıyo.Bazen belediyelerle işbiliği yapılıp kurs açılıyo duyurular oluyo.Takip edin.[/QUOTE

Karacan Akademi nin işkur destekli vermiş olduğu Çağrı merkezi eleman adı altında bir eğitim vardır..40 günlük bir eğitim 20 gün teorik 20 gün pratik uygulamalı Aynı zamanda bu kursun sonunda M.e.b onaylı sertifikamında bana çok faydası oldu . iş bulmayan arkadaşlara kesinlikle bu eğitimi tavsiye ederim.Hergeldiniz n gün için 20 tl cep harclığı ödemenmekter.....

Karacan Akademi nin işkur destekli vermiş olduğu Çağrı merkezi eleman adı altında bir eğitim vardır..40 günlük bir eğitim 20 gün teorik 20 gün pratik uygulamalı Aynı zamanda bu kursun sonunda M.e.b onaylı sertifikamında bana çok faydası oldu . iş bulmayan arkadaşlara kesinlikle bu eğitimi tavsiye ederim.Hergeldiniz n gün için 20 tl cep harclığı ödemenmekter.....

İsmek ücretsiz.
işkur'u ben de bu ara takip ediyorum.
Ücretsiz mi yoksa ücretli mi onu öğrenmek lazım işte.
Güzel kursları var, daha önce bilmiyordum yeni keşfettim.

İşkurun meslek kursları ücretli değil ayrıca kursiyerlere eğitime devam ettikleri süreçte günlük cep harclığı olarak 20 tl ödeme yapılıyor

Back